lauantai 28. joulukuuta 2013

Eipäs sitten mentykään

New Yorkiin meinaan. Nukahdimme perjantai-iltana sohvalle kahdeksalta (heti joulu #2 jälkeen) ja kömmimme siitä sänkyyn ennen yhdeksää. Aamulla heräsimme ensimmäistä kertaa seitsemältä, mutta jet lag painoi silmät takaisin kiinni. Seuraavan kerran havahduinkin vasta 9:20. Hups!

Phillin isä teki meille aamupalaksi kaneli muffinsseja ja munakokkelia, minkä jälkeen totesimme, että meidän olisi turha enää lähteä Manhattanille hosumaan ennen illan italialaista illallis-extravaganzaa. Pääseehän sinne taas, kun tullaan seuraavan kerran kylään. Phill lähti sitten kalaan isänsä kanssa ja minä jäin "kotiin" seuraamaan Phillin äidin ja 9kk vanhan Little Bits -koiranpennun tottelevaisuus treenejä. Voi koirakuume sentään... Päivä suloistakin suloisemman yellow lab -koiran kanssa ei auttanut tilannetta lainkaan.

Illalla herkuttelimme spaghettilla, lihapullilla ja munakoisotorneilla ja jatkoimme siitä vielä Phillin siskon luo viettämään iltaa. Tänään sitten edessä joulu #3 ja lasagnea Phillin sedän luona. 

Päättymätön joulu alkaa lähestyä loppuaan ja edessä on verkkariviikko - ihan kaikista mahdollisista syistä. Ja ihan kaikista mahdollisista syistä se tuntuu myöskin aika houkuttelevalta ajatukselta.
Clinton, NJ

3 kommenttia:

 1. Valilla on parempi ottaa rennosti ja levata.... Olen slept in koko viikonlopun, kun viime viikolla oli menoa ihan koko ajan. Ennen huomista NHL hockey gamea en aio lahtea mihinkaan pidemmalle..... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, lätkää! Meillä on myös suunnitelmissa mennä katsomaan Duckseja (vaikka Bruins onkin minun joukkueeni). Nautinnollista peliä!

   Poista
  2. Toivottavasti paasette pian Ducks peliin! Virallisesti olen Blackhawks fan, mutta kun taalla TN:ssa ollaan, niin Predators saavat myos kannatusta.

   Poista