maanantai 23. joulukuuta 2013

Iloista joulua

Karvainen herätyskello herätti minut tänä aamuna ennen kuutta meuhkaamisellaan. Kolmen päivän hiljaisuuden jälkeen en olisi voinut enempää toivoa. Kisu is back! Ruokakin maistuu taas - kolmen päivän edestä.

Kisun kanssa hetken leikittyäni, lähdin aamulenkille. Päivästä oli tulossa aurinkoinen ja todella lämmin. Sää ei tuntunut kovinkaan jouluiselta, mutta ihmisillä oli siitäkin huolimatta normaalista poikkeavaa pilkettä silmäkulmassa. Muutama ihminen jopa tervehti vastaan tullessaan ja toivotteli hyvää joulua. Aikamoista!Palatessani kotiin huomasin, että joku oli jättänyt ovellemme kortin. Luulin ensin, että se oli joku tutuista naapureistamme, mutta ehei: kortti oli joltain naapurustossa asuvalta tuntemattomalta ihmiseltä, joka oli vain halunnut toivottaa hyvää joulua ja kiittää Philliä maansa palvelemisesta (siis for service). Kaunis ele!


Nyt tästä aaton aaton paketista ei puutu enää muuta kuin glögi, homejuustolla kuorrutetut piparit ja laivaston alusten jouluvalot, joita lähdemme kohta ihailemaan 32nd st tukikohtaan. Hyvää joulua kaikille sitä aattona juhliville, meidät mukaan lukien! Olemme tänä vuonna hätähousuja ja vietämme joulumme jo huomenna.

2 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla, että Kisu on taas oma itsensä :) Olipa liikuttava tuo kortti, vieläpä tuntemattomalta saatu. Teille sinne lämpöiseen oikein ihanaa Joulua!

    VastaaPoista
  2. Kisun tervehtyminen oli paras mahdollinen joululahja :). Hyvää joulua myös sinulle!

    VastaaPoista