tiistai 17. joulukuuta 2013

Kikkailuburgerit

Mikä on parempaa kuin hampurilainen? No tietenkin itse tehty hampurilainen. Kesken joulushoppailun on kuitenkin hankala alkaa grillailemaan, joten silloin täytyy tyytyä tekniseen tee se itse-hampurilaiseen.

Fashion Valley Mallilta (Fashion Malley - niin kuin se minun suussani aina vääntyy...) löytyy ravintola nimeltä Stacked, joka vie "build your own"-ajatuksen astetta pidemmälle. Jokaisesta pöydästä löytyy iPad, jolla voi halutessaan rakentaa unelmiensa hampurilaisen ja hoitaa koko tilauksen ilman, että täytyy sanoa tarjoilijalle moita enempää. Hauskan ajatuksen innoittamina otimme sunnuntaina pienen leikkitauon shoppailusta ja kävimme kasaamassa itsellemme mittatilauslounaan.

 Yläpuolella kalkkunaburgeri Veera-tyylillä. Jäävuorisalaatti wrap, tomaattia, avocadoa, grillattua sipulia, herkkusieniä ja kalkkunapihvi.

Jaa että näyttääkö samalta? No ei. Mutta oli se oikeasti ihan hyvää (ja hauskaa). Parempiakin hampurilaisia olen eläissäni syönyt, mutta bonus-pisteitä uniikista ideasta!

Toinen hauska uudehko tuttavauus on Which wich -sandwich ravintola, jossa tilaus hoidetaan valitsemalla sopiva "peruspaperipussi" ja suorittamalla pieni monivalintatesti voikkarin ainesosia ympäröimällä. Täytyy myöntää, että tuo paperipussimonivalintakoe kolahti minuun iPad purilaisiakin enemmän. Paperipussissa on oikeaa evästunnelmaa.Nykyään ihmiset noudattavat monenlaisia erityisruokavalioita, joten mittatilauslounaille löytyy varmasti suuri markkinarako. Samaltahan se ruoka maistuisi ilman kikkailujakin, mutta pieni kikkalisä tekee elämästä paljon hauskempaa. Ja eipähän tarvitse tarjoiliparan muistaa, mitä kaikkea ihmeellistä Phillin voikkariin oikein tulikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti