maanantai 2. joulukuuta 2013

Sohvaperuna ostoksilla

Pyhäpäivät ja alennusmyynnit kulkevat USA:ssa käsi kädessä. Ale-päivistä kaikkein suurin on kiitospäivän jälkeen koittava Black Friday. Tänä vuonna Black Friday alkoi monissa kaupoissa jo torstaina illallisen jälkeen ja jatkui yön yli perjantai-iltaan saakka. Meidänkin vieraista muutama lähti uhmaamaan ihmismassoja vatsat täynnä kalkkunaa. Minä en. Enkä mennyt perjantainakaan.

Ruuhkat ja kyynärpäätaktiikalla rohmutut aletavarat eivät ole minua varten. Minäpäs olenkin (mielestäni) fiksu ja hoidan ostokseni Cyber maanantaina sohvalla makoillen. Vietin tänään monta tuntia nettikauppojen ihmeellisessä maailmassa. Virtuaalikäteni poimivat Amazonin, Macy'sin, Old Navy:n ja GAP:n hyllyiltä talteen komean läjän isoilla alennusprosenteilla koristeltuja joululahjoja. Pää on hieman pöppöinen, mutta mieli iloinen. Hyvä diili on aina hyvä diili.

Vielä paremman ostosretkestäni olisi tehnyt kupillinen kuumaa glögiä (ja joulupiparit), mutta tällä kertaa Niisku Neiti-mukistani löytyi pelkkää kahvia. Keitin vahingossa aamukahvit kahdelle, kun en muistanut, että olin juuri vienyt Phillin töihin. Hups! Koska keittämäni kahvi sattui olemaan kookoksen makuista Kona-kahvia, oli minun ihan pakko juoda pannu tyhjäksi. Voipi käydä niin, että ensi yönä tämä sohvaperuna katselee unten sijaan kattoa ja laskee epätoivoisena lampaita (tai ostettuja joululahjoja...).

Isäni kauniin sanoin: "Se joka perseensä nostaa, se paikkansa menettää." Näin kävi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti