maanantai 14. marraskuuta 2016

Niskaprojekti jatkuu

* Kirjoitus on toteutettu yhteistyössä Lääkärikeskus Aavan Verkkovalmennuksen kanssa

Aloitin pari viikkoa sitten niska- ja hartiaseudun verkkovalmennuksen yhteistyössä Lääkärikeskus Aavan kanssa. Valmennus on jaettu kahden viikon jaksoihin ja se kestää yhteensä kuusi viikkoa.

Ensimmäinen jakso alkaa olemaan takanapäin ja fiilis on hyvä. Olen tehnyt simppelit ja kevyet harjoitteet tunnollisesti päivittäin ja todennut jo nyt, että valmennusjakso on tullut todellakin tarpeeseen. Harjoitteet on ollut helppo oppia selkeiden video-ohjeiden avulla ja totetuttaa kotioloissa ilman mitään erityisiä laitteita tai apuvälineitä.

Kaikkein eniten minulla on yhä edelleenkin tekemistä hyvien työasentojen löytämisessä. Töissä könötän suurimman osan päivästä lattialla ja liian pienillä tuoleilla istuen, kotona röhnötän sohvalla ja viikonloppuisin olen heilunut kamerani kanssa mitä ihmeellisemmissä asennoissa. Kaikeksi onneksi elän myös hyvin aktiivista elämää ja liikun paljon sekä töissä että vapaalla. Kroppani liikkuvuus on jo ennestään hyvä ja voimaakin löytyy ihan omiksi tarpeiksi. Minun ei ole vaikea motivoida itseäni liikkeelle tai pitämään itsestäni huolta, sillä ajattelen sen olevan välttämätöntä. En oikeastaan edes uskalla ajatella, missä kunnossa olisin, jos tekisin tavallista toimistotyötä enkä liikkuisi laisinkaan.


Ensimmäisen jakson harjoitteet jäävät nyt osaksi kehonhuoltorutiinejani ja homma jatkuu uusien haasteiden parissa. Niska- ja hartiaseutuni on tällä hetkellä kivuton ja sellaisena sen haluasin myöskin pitää, mielellään vaikka ihan joka päivä.

Pidän teidät ajantasalla valmennuksen etenemisestä. So far so good - edelleenkin.

Linkki Lääkärikeskus Aavan verkkovalmennuksiin löytyy täältä
Yhteistyösarjan ensimmäinen kirjoitus löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti