sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Holy cow ja sweet baby Jesus

New Jerseyyn matkustaminen takoittaa aina hyvää ruokaa, sillä koko Phillin perhe rakastaa ruuanlaittoa. Torstaina Phillin vanhemmat tekivät ihan tajuttoman hyvää pizzaa, perjantaina herkuttelimme perinteisillä Thanksgiving -ruuilla ja eilen vietimme koko päivän Phillin siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa farmers marketilla.

Eilisen päivän ruokatunnelmat voi tiivistää kahteen kuvaan:

Holy cow!
ja Sweet Baby Jesus!

Melkoisen majestettiinen lehmä! Ja herkullisia bbq-slidereita. Olutkin oli hyvää - nimensä veroista.

Slidereiden ja oluen lisäksi herkuttelimme todella tuoreilla ostereilla ja illalla kokkasimme aivan yhtä tuoretta halibut-kalaa ja lantturanskiksia. Jälkkäriksi söimme lähifarmilla valmistettua inkiväärijäätelöä, jonka seasta löytyi juuri sopivan paljon kristallisoidun inkiväärin palasia. Nam!


Hyvän ruuan lisäksi myös seura oli mitä mainiointa. Kisu-ikäväkin hellitti hieman tätä oranssia riiviötä rapsutellessa...

Sven is making bad decisions... Yksi jalka akvaarion päällä, toinen kukkaruukussa...

Lomalla on mukavaa. En muista, milloin viimeksi olisimme olleet näin totaalisen rentoutuneita ja saavuttaneet täysin kiireettömän lomamoodin. Tätä kirjoittaessa köllöttelen takkatulen lämmössä ja olen niin vietävän onnellinen ja elämääni tyytyväinen. Juuri nyt ei ole kiire minnekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti