keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kadonnut hymy

Kävelin eilen lounastunnillani Ocean Beachin rantakivillä. Minua vastaan käveli iloisesti hymyilevä elämäntapahippi (perus OB- asukas). Kohdalleni päästyään hän osoitti maata ja sanoi: "Miss, you dropped something." Katsahdin maata mutten nähnyt mitään. Mies hymyili entistä leveämmin ja sanoi: "You dropped your smile." Olihan tuo nyt aika cheesya, mutta jostain syystä se kolahti juuri sillä hetkellä ja minua alkoi oikeastikin naurattamaan. Loppupäivän hymyilin itsekin leveästi.

Juuri nyt on muutenkin hymy herkässä, sillä tänään alkaa loma ja Phill on kuin onkin kotona. Itärannikolla pauhaa Cato - niminen talvimyräkkä, mutta ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että lentomme lähtee ajallaan. Tulimme kentälle todella hyvissä ajoin, sillä thanksgivingin aatto on yksi USA:n kiireisimmistä matkustuspäivistä. Mutta eihän täällä ole ristinsieluakaan! Kävelimme suoraan tavaroidenpudotuspisteestä turvatarkastuksen kautta syömään. Matkustusonneni on vihdoinkin kääntynyt!


Elämässäni on valtavasti asioita, joista olen kiitollinen tänään, huomenna ja jokapäivä. Ihanaa kiitospäivää kaikille, vaikka et sitä virallisesti juhlisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti