maanantai 1. joulukuuta 2014

Small town New Jersey

Phillin kotikaupunki, Washington, on tyypillinen pieni kaupunki luoteis-New Jerseyssa. Kaupunki sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä New York Citysta, mutta tunnelma on aivan toisesta maailmasta.

Tässä pieni valokuvakimara Washingtonista. Kuvat kun kertovat niin paljon sanoja enemmän.Vanha elokuvateatteri ja Dunkin' Donuts. Koillis-USA:sta tuskin löytyy kaupunkia, jossa ei olisi Dunkin Donuts -kahvilaa.


Krauszer's on tyypillinen New Jersey:n pikkuruokakauppa(ketju)


Usko tai älä, täältä saa maailman parhaat bagelit! Näiden veroisia ei löydy edes New York City:sta.Aita, joka pitää tunkeilijat loitolla
Phillin lapsuuden ikoninen lounaslaatikko

Phillin kommentti näitä kuvia katsoessaan oli: " Very, very New Jersey...". Eteläisessä New Jerseyssä metsät vaihtuvat peltoihin, rannikko (Jersey Shore) on täynnä pieniä merenrantakaupunkeja ja kauniita rantoja. Koillis-New Jersey onkin sitten ihan oma lukunsa ja muistuttaa muuta New Jersey enemmän New Yorkia. 

Huomenna heitämme taas hyvästit rennolle New Jerseylle ja suuntamme kulkumme Manhattanille. Täydellinen rentoutuminen on tehnyt hyvää, mutta New York on aina New York. Edessä on vielä pari kivaa lomapäivää ennen paluuta arkeen ja kesään.

4 kommenttia:

 1. Miten sympaattisen oloinen kaupunki ja kuitenkin niin lähellä Manhattanin vilinää ja vilskettä! :)

  Ihan luulin että olisitte tänään jo täällä arjessa kiinni mutta onpa ihanaa, kun loma jatkuukin vielä. Nauttikaahan vielä joka minuutista. Täällä sataa huomenna, jihaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuolla on helppo unohtaa kaupungin vilinä... Lomasta on nyt nautittu ja kotiinkin oli kiva tulla. Ihanan raikasta!

   Poista
 2. Mä niin tykkään lukea, ja etenkin katsoa kuvia, näistä ihan tavallisista paikoista ympäri maailmaa. Ulkosuomalaiset blogit on ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä! Sohvamatkailua parhaimmillaan :).

   Poista