torstai 13. marraskuuta 2014

Kuplivaa energiaa

Kuulun ihmisryhmään, jonka aamu ei lähde käyntiin ilman extra-energiaa. Juon joka aamu kaksi muumikupillista (tai yhden opettajakupillisen) kahvia. Ilman kahvia oloni on tahmainen ja unelias, vaikka takana olisi kuinka sähäkkä treeni tai pitkät yöunet.

Aamukahvi on siis must, mutta iltapäiväkahvista olen yrittänyt pyristellä viime vuosina eroon. En juo kahvia vain tavan vuoksi, mutta en myöskään kiellä sitä itseltäni, jos koen tarvitsevani pienen lisä-boostin. Aina ei kuitenkaan tee mieli kahvia tai edes jääkahvia. Coke Zero tai light kelpaa aina silloin tällöin, mutta päivittäistä tapaa en halua cokiksestakaan luoda,sillä elämä ilman hampaita olisi aika vaikeaa ja aspartaami on minulle iso no no.

Energiajuomia en juo koskaan, sillä ne maistuvat mielestäni kamalalta ja tursuavat sokeria sekä keinotekoisia aineita. Vaihtoehdot kahville ovat siis olleet vähissä - viimeaikoihin asti. Löysin viime viikolla juoman, joka mullisti maailmani. Saanko esitellä Hi Ball -energiavesi:


Ei sisällä sokeria, keinotekoisia maketusaineita, mehua eikä kaloreitakaan. Juoma maistuu maustetulta ja makeuttamattomalta kivennäisvedeltä ilman mitään sivumakuja. Energia tulee kofeiinista, orgaanisesta Guaranasta ja Ginseng juuresta. Energian lisäksi vesi sisältää B3, B5, B6 ja B12 -vitamiinia sekä kalsiumia.

Huippulöytö (fresh and Easy -kaupasta), vaikka hinta olikin reilut $2. En minä näitäkään aio joka päivä lipitellä, mutta mahtavaa, että minullekin löytyi vihdoin kahvin korvike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti