perjantai 21. marraskuuta 2014

Ei mitään sanottavaa

Bloggaamiseen jää koukkuun. Niin koukkuun, että tekee mieli kirjoittaa silloinkin, kun ei ole oikeasti mitään sanottavaa. Tai ainakaan mitään julkaisukelpoista sanottavaa. Pääni on täynnä ajatuksia, mutta järki lyö tyhjää. Toisaalta olen aivan rätti puhki poikki, toisaalta aivan levoton ja täynnä energiaa. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Tänään on perjantai. "Friday, Miss Veera's favorite day!"

Silloin kun ei ole mitään sanottavaa, on hyvä puhua elämääkin suuremmista asioista. Niin kuin esimerkiksi kohtalosta.Vietimme eilen iltaa ystäviemme luona ja kaivoimme esiin Halloween-ajasta ylijääneen Laffy Taffy -pussin. Ystäväni heitti minulle banaanin makuisen toffeen ja kääreestä löytyi tämä vitsi:Oikeasti, mikä on todennäköisyys, että syön elämäni ensimmäistä kertaa Laffy Taffy -karkkeja ja jättimäisestä pussista tiensä minun syliini löytää juuri tämä yksilö? Maailma on ihmeellinen paikka...

Näillä ajatuksilla kohti viikonloppua ja pidempiä vapaita. Ensi viikolla onkin vain kolme työpäivää ja sitten se alkaa: L.O.M.A. Pipo ja talvitakit on jo kaivettu esiin ja intoilu hipoo kattoa. 6 yötä Thanksgivingiin on...

4 kommenttia:

 1. Ei se haittaa vaikka ei olisi mitään "järkevää"sanottavaa - sun postauksia lukee aina mielellään :) Loma olisi yllä kova juttu, mutta vielä viikonpäivät pitää töissä kärvistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos, ihana kuulla! Mutta eihän viikkokaan pitkä aika ole :). Kohta on siis loma sinullakin.

   Poista
 2. Hitsi, näin tuon kuvan jo Instagramissa, enkä tajunnut. Nytkin mietin, että mikä järki kirjoittaa tuosta ja laittaa kuva eikä sitten kertoa loppua jutusta... Huomasinpa sitten tuossa kääreessä sen vastauksen... Terveisin yksi blondi, jolla myös järki ilmeisen jäässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kaveri pyöritteli tuota karkkia pitkään käsissään ennen kuin löysi vastauksen... Meitä on moneen junaan, mutta blondijunassa on hauskinta.

   Poista