perjantai 7. marraskuuta 2014

Weekend

Huh mikä päivä! Koulu täynnä villieläimiä - Friday wiggles and giggles. Päiväuniaikaan, kun koulussa vallitsi harvinainen hiljaisuus, kävin Phillin kanssa seuraavan tekstarikeskustelun:Kello ei ollut kuusi, mutta lounastauon kävelylenkki Ocean Beachin kukkuloilla auttoi jo paljon. Iltapäivällä meno muuttui entistä villimmäksi, mutta hermojen kiristelyn sijaan minua nauratti. TGIF.


Päivä tuntui pitkältä, mutta lopulta oli aika lukita koulun ovi. Kotimatkalla toivoin, että mukanani olisi ollut jalusta ja kunnon kamera, sillä valtavan kokoinen täysikuu näytti upealta San Diegon yllä. Parkkeerasin auton hetkeksi kadun varteen ja tuijotin kuuta. Radiosta tuli tämä biisi:

Priory: Weekend

Nyt on lasissa punaista, vatsassa chiliä ja valtakunnassa kaikki hyvin. Toivottavasti kaikilla muillakin. Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Blogilla uusi hieno ulkoasu :) Kuu oli tosiaan upea, harmi vain kun pilvisyys esti näkemisen, pienen hetken ennätti vain ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät :). Minun on tehnyt jo pitkään mieli muuttaa blogin ulkoasua selkeämmäksi. Projekti on vielä vähän kesken, mutta kyllä tämä jo tällaisenaankin miellyttää omaa silmääni vanhaa ulkoasua enemmän.

   Poista
 2. Onnea hienosta uudesta blogin ulkoasusta :) Tuo on tosi kaunis tuo bannerikuva :) Muuten oli aika samanlainen tunnelma täällä kuin teidän tekstareissa tänä torstaina, tosin toisin päin. Mies laittoi viestiä ja kysyi, mitä haluaisin syödä. Olin, että aivan sama, mutta käyn hakemassa viiniä kotimatkalla töistä. Sitä se marraskuu teettää ;)

  Anita
  www.lily.fi/blogit/tervetuloa-suomeen/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, marraskuuta on todellakin liikkeellä (vaikkei tämä paikallinen sää ihan perusmarraskuulta tunnukaan...). Ja kiitti! Ehkäpä tämä bloginmuokkausvimma voidaan laittaa myös marraskuun piikkiin.

   Poista