perjantai 28. marraskuuta 2014

Se yksi ja ainoa ostos

En ole vielä koskaan innostunut lähtemään suoraan Thanksgiving-illalliselta kauppoihin, vaikka monet Black Friday tarjoukset huimia ovatkin. Tänä vuonna siirsimme illallisen perjantaille ja vältimme näin torstaisen ruokakooman. Edellisen yön koiranuni ajoi kuitenkin jetlagin ohi ja vaivutti minut uneen jo reilusti ennen kymmentä. Mikään mahti (tai tarjous) maailmassa ei olisi saanut meitä hyytävään yöhön jonottamaan.

Ei meidän ollut tänäänkään tarkoitus shoppailla, mutta toisin kävi. Lähdimme Best Buy:hin ostamaan yhtä piuhaa ja tulimme kotiin (kahden ja puolentunnin odottelun jälkeen) uuden puhelimen kanssa. Olen nähnyt jo pitkään haaveunia Samsung Galaxy S5- puhelimesta, mutta odotellut sinnikkäästi kohtuullista upgrade-madollisuutta. En tiedä miten nämä hommat hoidetaan Suomessa nykyään, mutta USA:ssa solmitaan operaattorin kanssa tietynpituinen pakettisopimus, johon kuuluu puhelin, palvelut ja mahdollisuus vaihtaa puhelin parempaan tietyin väliajoin . Tänään kaikki palaset loksahtivat kohdilleen, sillä at&t ja Best Buy laskivat upgrade -hinnan $199:sta yhteen taalaan ja meidän sopimuksestamme oli tullut juuri sopivasti upgrade-kelpoinen. Lucky me!

Suurin yllykkeeni Samsung-puhelimen hankkimiseen oli loistava kamera.Ensimmäinen kuva on otettu todella alhaisessa hehkulamppuvalossa. Toinen kuva on käsitelty puhelimen omalla kuvanmuokkausohjelmalla. Aika paljon parempaa jälkeä kuin vanhalla iPhone 4:llä otetut kuvat! iPhone toimi kirkkaassa auringonvalossa, mutta hämärät sisäkuvat olivat aina tuskaisen epätarkkoja ja rakeisia.

Kyllä, kyllä, olen innoissani! Aina ei jaksa kantaa isoa kameraa mukana, mutta huonotasoiset kuvat ärsyttävät perfektionistiblokkaajaa. Onhan tässä puhelimessa toki paljon muutakin ihmeteltävää kuin hyvä kamera, joten leikkiminen jatkukoon... Hih, tuntuu ihan joululta. Lunta, uusi lelu ja täpötäysi vatsa. Aika hyvä kiitospäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti