tiistai 25. marraskuuta 2014

Metsä ja metsäpuro

En kuvittelekaan tuntevani San Diegoa vielä läpikotaisin, mutta yllätyn silti yhä uudelleen ja uudelleen siitä, kuinka paljon tänne mahtuukaan erilaisia maisemia ja erilaista luontoa. Sunnuntaina löysimme Raijan kanssa metsän, metsäpuron ja vesiputouksen, aivan kaupungin tuntumasta.Vihreää metsää, kaktuksia, kuivia heiniä, metsäpalojen runtelemia puita, syksyn värejä ja palmuja - kaikkea sulassa sovussa. Mira Mesasta löytyvä Los Penaquitos canjon on aika vinha paikka. Tällä kertaa ei edes ekysytty, vaikka vasen ja oikea olivatkin aika hukassa ja haikki alkoi näin lupaavasti:

Trails closed...

Ei polkuja oltu kuitenkaan oikeasti suljettu (tai jos oli, niin nämä tyhmät turistit eivät ymmärtäneet....).

Kalliokiipeilyä

Onnistunut photobomb
                     
       

Edestakainen matka vesiputoukselle on yksitoista tasaista kilometriä, mutta pikkupolkuja pitkin seikkailemalla saa matkaa venytettyä paljon pidemmäksikin. Mukava sunnuntaikävely kaikenkuntoisille. Tuonne olisi mukava mennä myös juoksemaan, jos Phill ei olisi antanut minulle puskajuoksukieltoa... Hauska luontokokemus! Suosittelen.

2 kommenttia:

 1. Siis miten niin oli oikea ja vasen vähän hukassa...? :D joskus vielä tatuoin käsiini Vn ja On. ;)

  Kävin tossa läpi mun tän vuoden kuvia, mehän ollaan haikattu vaikka ja minkälaisissa maisemissa! En osaa mitenkään sanoa suosikkia eikä inohkkejakaan kyllä ole. Niin erilaisia maisemia ja eritasoisia reittejä kaikki. Ja niin monta polkua vielä tutkimatta! :) Tämäkin oli taas mahtava paikka kaikkinensa, niinkuin kaikki muutkin on olleet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatuoinnit tai Volvon ratti... Paljon on jo polkuja talsittu yhdessä, mutta onneksi ne ei lopu ihan heti kesken :).

   Poista