sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sunnuntaikävelyllä San Diegossa

Kävimme tänään laiskan lötkeän sunnuntain kunniaksi lounaalla ja kävelyllä San Diegon Little Italyssa. Little Italy on yksi lempparialueistani täällä San Diegossa. Selitys löytyy jo nimestä: Italialaista ruokaa, pieniä kahviloita ja putiikkeja, hauskoja taloja, sekoitus modernia ja vanhaa.


Suosittelen lämpimästi kaikille San Diegon kulkijoille. Lauantaisin Little Italyssa järjestetään myös iso farmers market, jota hehkutin aikanaan tässä postauksessa. Hyviä kahviloita ja ruokapaikkoja löytyy Little Italysta useita, mutta yksi lemppareistani on Pappalecco, jonne tänäänkin eksyimme. Panineja, salaatteja, espressoja ja uskomattoman hyvää gelatoa. Ruokakuvat jäivät ottamatta, koska oli nälkä, mutta kannattaa silti uskoa tai vähintäänkin googletella muiden kuvia.

Voihan sunnuntai... Ihana ja venytetty viikonloppu alkaa vedellä viimeisiään. Jokohan tuli mainittua, kuinka mahtavaa on, että tuo mies on taas kotona? Ai tuli - ainakin kolme kertaa. Mutta ei kai sitä voi sanoa liikaa. Olen onnellinen!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Enemmän tälläisiä San Diego-postauksia !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hmmm... Pitää siis ottaa kamera useammin mukaan :).

   Poista
 2. Tuo Little Italy on ainoa asia eläintarhan lisäksi, mitä muistan melkein kymmenen vuoden takaa San Diegosta. Sen verran suuren vaikutuksen teki siis minuunkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten jännä, mitkä asiat tai alueet jäävät eri kaupungeista mieleen. San Diegon kohdalla en yhtään ihemmettele, jos eläintarha ja Little Italy ovat tehneet vaikutuksen :). Minuun teki aikanaan (ennen kuin kuvittelin koskaan muuttavani tänne) vaikutuksen edellisten lisäksi La Jolla ja Torrey Pines.

   Poista
 3. San Diego on ihana! Asuimme eksäni kanssa USAssa viime vuosikymmenellä,niin että välillä olimme Venezuelassa ja välillä joko Miamissa ja sitten välillä myös Nykissä.Kun kävimme Californiassa,ajoimme Losista San Diegoon,ja se oli kyllä ihanin kaupunki minkä näin USAssa,olisin voinut heti jäädä sinne;D Tuossa Little Italyssä emme kai käyneet;sen sijaan muistiin ovat jääneet Balboa Park ja eläintarha,hotelli del Coronado(kävimme vain drinkeillä) ja muutenkin kaupunki jäi mieleen kauniina paikkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista täällä kyllä on! Balboa Park on upea ja valtava. En ole kerinnyt kahlaamaan siitä vielä läpi muuta kuin ihan pienen osan... Talvella, kun turisteja on vähemmän, tulee varmasti taas kierrettyä enemmän näillä omilla kotikonnuilla :).

   Poista