keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Yllätysten päivä

Joskus tuntuu, että asiat tapahtuvat sykleissä - rynnivät päälle hyökyaaltoina. Yhtä ikävää asiaa seuraa kymmenen piikkiä lihassa, yksi mukava juttu houkuttelee paikalle sata muuta ihanuutta. Tänään päiväni täyttyi isoilla ylläreillä.

Ensinnäkin, sain vihdoinkin töitä. Kaiken odottelun jälkeen se tapahtui nopeasti ja yllättäen. Työ ei ole se mistä unelmoin, mutta jo ensimmäisen vierailun jälkeen tunnen olevani kotona. Palaan takaisin juurilleni, preschool opettajaksi. Ja vitsit että olen innoissani! Työ, jota rakastan ja jossa olen oikeasti hyvä. Unelmienkin kurkottelu jatkuu toki, mutta hieman pienemmällä vaihteella. Kerkiäähän sitä. 

Toisekseen, sain mieheni kotiin hieman aikaisemmin kuin kuvittelin. Meidän yhteinen aikamme on tällä hetkellä hyvin katkonaista. Phill tulee ja menee koko kevään - suurimmaksi osaksi menee. Siksi jokainen ylimääräinen päivä yhdessä on kuin lottovoitto. Ei tarvitse olla montaakaan päivää erossa, kun yhteinen ilta kotisohvalla tuntuu maailman ihanimmalta asialta. Ja jos siihen lisätään vielä sushia, on kaikki paremmin kuin hyvin.

Enpäs tiennyt herätessäni, millä fiiliksillä tämäkin päivä päättyy... Innolla odotan jo huomista.

6 kommenttia:

 1. Onnea täältäkin uuteen työhön :)

  VastaaPoista
 2. Oi,onnea! Just kun juteltiin sunnuntaina ettei mistään mitään kuulu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo, tätä paikkaa en ollut vielä edes hakenut sunnuntaina :D. Joskus tapahtuu nopeasti.

   Poista