perjantai 7. helmikuuta 2014

Liukkaalla jäällä

Suomalaisen luistelun toivot ja lähettiläät kävivät tänään esittelemässä taitojaan UTC ostarin luistinradalla. Yhdellä takana seitsemän luistelematonta vuotta, toisella kolmetoista. Ensikosketus jäähän muistutti mieleen, että jää on liukasta. Varmistin asian myöhemmin vielä pyllähtämällä komeasti. Kyllä vaan - jää on myös kylmää. Ei menneet käännökset ja liut ihan niin kuin ennen, mutta kyllä se vielä mieleen muistui. Ja vitsit että oli kivaa!
Jos siis satut ikävöimään talviurheilun riemuja San Diegossa, löytyy ratkaisu helposti La Jollasta. Kertamaksu oli $12 ja yllättävän hyvät luistimet sai vuokrata kolmella dollarilla. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja jäädytettiin vielä uudelleen kesken yleisen vuoron. Taitavat pelätä liian huonosta jäästä johtuvia kaatumisia ja oikeusjuttuja... Luistelijoiden taso oli muuten aika hauskan riemunkirjava. Toiset vetelivät kolmoislutzeja ja ikuisuuden kestäviä piruetteja, jotkut muut viihtyivät paremmin halausetäisyydellä kaiteesta. Niin ja yksi kaheli poika luisteli kaikki kumoon omalla freestyle-kaahailullaan. Aivan päätöntä menoa! Extra-pisteet siitä, että kahden tunnin luistelun jälkeen varpailla ja sormilla ei ollut kylmä, vaikka hanskat ja villikset unohtuivatkin.

Lopuksi Rya ja Farrah kävivät kaakaolla...

Nyt ei sitten muuta, kuin lisää talviurheilua (televisiosta). Montakohan mitalia Suomi mahtaa saada?

P.S. Pahoittelut kuvien laadusta. Järkkäri ei päässyt mukaan luistelemaan.

4 kommenttia:

 1. Rya toteaa, että uusiksi mennään -heti kun varpaat taas sulaa, eiku eihän se tällä kertaa ongelma varpaissa ollutkaan! :) Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa, kauas piti muuttaa päästäkseen jäälle saakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää mennä kauas, että näkee lähelle...vai miten se menikään :)

   Poista
 2. Aivan ihanaa! I want too.....!!!!! :-) Taalla on luistelua Nashville Predators:n arenalla muutamana paivana viikossa, mutta pitaa vieda omat luistimet, joita minulla ei tietysti ole enaa. So I will be living vigorously through you :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pääsee helpommin luistelemaan kuin New Hampshiressa :). Hassua! Military saa täällä vuokrata luistimet ilmaiseksi. Huomasin vasta jälkikäteen, mutta pitää seuraavan kerran kysyä koskeeko se myös puolisoita.

   Poista