maanantai 10. helmikuuta 2014

Maanantai jumista maanantai jummiin

Siihen nähden, että kello on seitsemän maanantaiaamuna, on tänään kerinnyt jo sattumaan harvinaisen paljon. Phillin piti olla tänään töissä ennen kukkoa. Heräsin samaan aikaan hänen kanssaan, mutta kun valot taas sammuivat, nukahdin samantien uudelleen. Unessani varasin aikaa hammaslääkärille. Olin kuullut jostain, että San Diegossa on suomalainen hammaslääkäri, mutta tyyppi jolle soitin, olikin pankkiiri. Kävin sitten pankkiirin kanssa hämmentävän keskustelun suomeksi. Kummallista, en tiennyt, että näen vieläkin unia suomeksi - ainakin välillä. Suomalainen kielikylpyni on selkeästi tuottanut tulosta!

Unipuhelimen suljettuani, alkoi se soida samantien uudelleen. Mietin hetken, soittaako pankkiiri minulle takaisin... Mutta ei, se olikin ihan oikea puhelin ja Phill. Phill oli unohtanut yhden tärkeän jutun, jota ilman päivästä ei tulisi mitään. Ei muuta kuin vaatteet päälle ja menoksi. Selvisin ovesta ulos ennätysajassa ja kruisailin tyhjillä teillä tukikohtaan. Jokainen liikennevalo vaihtui nenäni edestä vihreäksi kuin taikaiskusta. Aika mahtava tunne!

Kun tyytyväisen Phillin päivä oli pelastettu, siirsin haaveilevat ajatukseni kupilliseen höyryävää kahvia. Kuvittelin taianomaisen onneni jatkuvan, mutta ilmeisesti universumi oli saanut tarpekseen minusta. Portti josta tulin (ja aina tulen) tukikohtaan olikin suljettu ulospäin kulkevalta liikenteeltä. Ei auttanut muu kuin lähteä seikkailemaan kotiin kukkulaportin kautta. Aika pian minulla ei ollut aavistustakaan, missä olin. Jossain, missä oli pilkkopimeää ja hiljaista. Fiksu olisi ehkä pysähtynyt ja kaivanut kännykän karttasovelluksen esiin, mutta seikkailija päätti luottaa vaistoonsa. Vaisto vei jonnekin, vähän sinnepäin - loppujen lopuksi myös kotiin.

Seikkailua, joogaa, kahvia ja hyvää mieltä - niistä on tämä maanantaiaamu tehty. Hyvä mieli löytyi Phillin auttamisesta ja vahvistui uusiin sfääreihin kuultuani, että blogini on valittu Super Saverin Travel Blog Awardsin finaaliin. KIITOS kaikille blogiani ehdottaneille! Kirjoittaminen on minulle keskustelua ja vuorovaikutusta, itseni ilmaisua. Voisinhan minä itsenikin kanssa höpöttää, mutta kyllästyisin varmasti aika pian. Kiitos siis, että luette!

Lukijat valitsevat finalistien joukosta voittajat, joten jokainen ääni on tärkeä. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan finalisteihin ja äänestämään. Kannattaa kurkata USA-blogien lisäksi myös muut kategoriat- sieltä löytyy vaikka mitä kivaa luettavaa! Aina ei voi matkustaa, mutta onneksi virtuaalimatkustaminen onnistuu vaikka kotisohvalta.

Travel Blog Awards 2013! Varaa meiltä lennot unelmakohteeseesi. Satojen lentoyhtiöiden tarjonnasta löydät parhaat hinnat.Lomatunnelmaa eilisellä sunnuntai kävelyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti