tiistai 18. helmikuuta 2014

Piilossa

Kadonneen muistikirjan mysteeri selvisi perjantaina. Muistikirja piileskeli Phillin tyynyn alla. Tyynyn alla, missä se olisi taatusti hyvässä tallessa ja helposti löydettävissä.

Mutta enpäs tiennyt minäkään millaisia ylläreitä meidän kotona piileskeli. Ensin löytyi kukkia rappusilta, sitten tuli sähköpostia, jossa kehotettiin kurkkimaan seinällä olevien valokuvien taakse. Kehyksen takaa löytyi kortti ja kortista vielä yksi vihje, jonka avulla löysin toimistohuoneen sinisestä laatikosta suklaaolutta.


Veeramaista suklaata...  Pantu belgialaisen suklaan kanssa ja sisältää lisäksi mm. suklaa- ja karamellimaltaita. Jos ikinä törmäät Southern Tier panimon jälkiruokaoluisiin suosittelen maistamaan. Tätä en ole vielä maistanut, mutta Creme Brulee Stout on saanut monen olutta inhoavan ystäväni pyörtämään sanansa. Taivaallista! 

Tiedetään, eihän tämä osu nyt ollenkaan siihen arkisen rakkauden kategoriaan, jota juuri niin kovasti hehkutin. Mutta en edes kehtaa väittää etteivätkö yllätykset piristäisi päivääni ja tekisi erossa olosta hieman jännempää. Etäsuhteessa, tai muuten vaan erossa oltaessa, arkiset rakkaudenosoitukset eivät ihan niin vain onnistukaan. Meidän onneksemme olemme kumpikin kirjoittajia ja nautimme sähköpostiviestittelystä. Sukellusveneeseen kun ei oikein voi soitella eikä skypetellä... Silloin kun asuimme kahdessa eri maassa, mutta olimme kumpikin pinnan päällä, pelailimme paljon MSN-pelejä toisiamme vastaan. Samalla saatoimme kuunnella samaa musiikkia tai jutella niitä näitä chatissa. Yksi etäsuhteessa elävä ystäväpariskuntamme kertoi katselevansa elokuvia yhdessä skype auki. Ihana idea! Jokainen pari varmasti löytää omat tapansa olla ja pysyä yhdessä silloinkin kun se ei ole fyysisesti mahdollista.

Yllätysten lisäksi meillä piileskelee tällä hetkellä myös kissa. Kisu on kehittänyt itselleen uusia "hauskoja" leikkejä.


Tämän leikin nimi on suihkuverhon takaa hyökkäily. Tuolla se istuu, välillä pitkäänkin ja odottaa, että minä menisin vessaan. ("Pistää päänsä piiloon, luulee ettei nää..."). Yleensä pidättelen naurua ja annan Kisun hyökätä "pahaa aavistamattoman" vessassa kävijän kimppuun. Ei Kisu minun kimppuuni oikeasti hyökkää. Vaanii vaan ja napauttaa lopuksi pehmeästi tassulla jalkaan.


Ja tämä onkin meillä sitten ihan uusinta uutta. Jälleen ollaan piilossa ja katsotaan, mitä Veera kokkaa. Ah, kissat... Kummallisen ihania otuksia!

P.S. Huomenna herätyskello pärähtää jo 4:25 am ja sitten taas huudetaan... Toivottavasti huudetaan ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Skypet ym on kyllä käteviä kun asuu ulkomailla. Itse pidän sen-ja blogien avulla yhteyttä tällä hetkellä lapsiini. On kiva nähdä välillä ihan "livenä" ja näyttää jos on itse hankkinut jotain uutta tai vaikka millainen sää ulkona on. Eikä ole tosiaan pakko puhuakaan koko aikaa jos ei aina keksi sanottavaa, kunhan on läsnä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja varsinkin nykyään, kun skype toimii huomattavasti luotettavammin kuin joitain vuosia sitten. Seuraavaksi pitäisi latailla skype puhelimeen, niin voisi likkua samaa kun puhuu :).

      Poista