tiistai 25. helmikuuta 2014

Veera style!

Jos asuu näin lähellä Meksikon rajaa, on tiistai aina Taco Tiistai! No ei oikeasti. Taco Tuesday taitaa olla aika amerikkalainen juttu - vähän niin kuin hernekeitto torstai Suomessa.

Viimeaikoina keittiössä on pyörinyt vain yksi kokki ja kaikki lautaselleni päätynyt on ollut Veera style. Veera stylen kulmakiviä ovat helppous, terveellisyys ja tähteet - ettei nyt ihan joka päivä tarvitsisi kokata. Tämän päiväiset taconi olivat kaikkea tuota:

Täytteenä pieneksi pilkottua kurkkua, tomaattia, kevätsipulia (varsineen), kikherneitä (chickpeas), queso fresco -juustoa, serrano paprikoita (tulisia, mutta eivät niin tulisia kuin jalapenot) sekä avocadoa.


Tacokuorien virkaa toimitti jäävuorisalaattikupit ja koko komeus kostutettiin puolikkaan limen mehulla.


Olipa hyvää ja terveellistä. Jonain toisena päivänä olisin saattanut jättää juuston pois tai lisätä uunissa kypsennettyä kananrintaa, possunkylkeä tai jotain hyvää kalaa - mutta tänään teki mieli keskittyä kasviksiin ja pitäytyä simppeleissä, tuoreissa mauissa.


Ja nyt vähintään joka toinen tämän lukenut pohtii, että miten niin nuo muka olivat takoja... Vastaus löytyy otsikosta: tacoja, Veera style. Veera style on siitä mahtava juttu, että mitä tahansa voi kutsua miksi tahansa, jos sen perään lisää Veera (tai oma nimi) style. Ei se ole niin vakavaa!

4 kommenttia:

 1. And after all the time I have spent in SD, I have never been to Mexico ..... but taco Tuesdays are great :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gotta love taco Tuesdays :)! I'd love to visit Mexico. I've been there once before but only for a day (from a cruise). I have no desire to go to Tijuana though...

   Poista
 2. Lähtikö noista muka nälkä? :D kuullostaa ihanalta, mutta ehkä jopa liian kevyeltä pääateriaksi, minulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen riitti hyvin, koska olin syönyt aika myöhäisen lounaan. Mutta lihaa tai toisenlaisia papuja lisäämällä siitä olisi saanut helposti ruokasampaakin :). Ja olisihan esim. suolalla, pippurilla, paprikalla, kuminalla/chilisekotuksella maustettu kana tuonut makuunkin uusia ulottuvuuksia... Mutta hyvin toimi näinkin :).

   Poista