maanantai 3. helmikuuta 2014

Olutintoilijoiden super sunnuntai

Super sunnuntain parasta antia ei tällä kertaa ollut itse peli. Peli oli tylsä eikä ansaitse omaa blogikirjoitustaan. 43-8. Shame on you Broncos! Kisakatsomon tunnelma oli kuitenkin kohdillaan ja nauru herkässä. Tavallaan onnistuimme myös yhdistämään kaikki kolme suunnitelmaamme, sillä vietimme aamun yhden kaveriporukan kanssa, katsoimme pelin toisten ystäviemme luona ja järjestimme vielä pienen puppy bowl -after partyn meillä. Aika superia!

Superista superinta päivässämme oli kuitenkin aamuinen olutmaistelu Escondidossa, Stone Breweryn puutarhassa. Tapahtuman nimi oli The Calm Before the Storm. $50 lippua vastaan sai herkutella vatsan täyteen aamiaisbuffetissa ja maistella 4oz kymmentä vapaavalintaista olutta. Mukana oli viini - ja viskitynnyreissä säilöttyjä vintageoluita, joita oli saatavilla ainoastaan eilen. Phill ja Phillin olutintoilijaystävät olivat aivan täpinöissään. Ja kivaa oli myös meillä, ihan tavallisilla oluenystävillä. Ainoa miinuspuoli oli se, että menin rakastumaan 07/07/07 pantuun olueen, jota en tietenkään voi saada enää mistään (koskaan, ikinä). Such is life...


Vertical Epic 04.04.04, 05.05.05, 07.07.07, 10.10.10 aged in French oak

Ensin haistelu sitten maistelu...

 Hintaan kuuluvien olutmaistiaisten lisäksi tarjolla oli tämä harvinaisuus. Vertical Epic 02.02.02 4 oz. maistiainen maksoi $50! Yksi Phillin (kaheli) kaveri osti kaksi maistiaista jaettaviksi. Olihan se hyvää, mutta huh, tuota hintaa!
En vieläkäään ihan ymmärrä, miksi oluenmaistelutapahtuma alkoi aamuvarhaisella ja oli ohi jo ennen lounasta. Shokkiherätys elimistölle... Mutta sen verran kiva tapahtuma oli kuitenkin, että ensi vuonna otetaan uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti