Siinä se on koko komeudessaan:
- Uunissa hetken paahdettua patonkia
- valkosipulisinappia (patongin voiteluun)
- suolalla ja pippurilla maustettua possunkylkeä (shredded), jota meillä oli jäänyt yli tiistaisista tacoista
- brown ale -oluessa hitaasti kypsennettyä sipulia (niin, että olut imeytyy ja haihtuu pannulta)
- tuoreella, jauhetulla (fresh ground) ancho pippurilla maustettuja, paistettuja omenaviipaleita
- nuorta gouda-juustoa
Tässä vaiheessa pistimme leivät hetkeksi uuniin grillivastuksille (broiling), jotta juusto suli
- punaviinietikalla ja sokerilla maustettua punakaalia (kaali hetkeksi pussiin etikan ja sokerin kanssa). Saattaa vaatia myös hippusen suolaa, jos possu ei ole kovin suolaista
- kevyesti punaviinietikalla maustettua arugulaa
Hyvää oli! Hyvin kriittinen Phill oli tosin sitä mieltä, että ei tämä vielä täydellinen ollut. Seuraavalla kerralla lisäämme vielä grillattua radicchio-kaalia ja katsomme, miten käy.
Ja nyt kun tuli sopivasti nälkä, suuntaan kulkuni kipin kapin aamupalapöytään. Ohjelmassa on ruokasunnuntai!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti