tiistai 11. huhtikuuta 2017

Lemppari kalet

Tiistai-illan pikavinkki laiskalta apukokilta.


Uusi lempparitapani valmistaa kalea, eli lehtikaalia on paahtaa sitä hetken aikaa uunissa. Pyöräytä trimmattu curly kale pienessä määrässä öljyä, mausta se suolalla ja pippurilla ja pistä 5-7 minuutiksi 400 F/ 200 C uuniin.

Rapeaa, sitkeää ja pehmeää, kaikkea yhdellä purauksella. Namskis!

Ei minulla tällä kertaa sitten muuta kerrottavaa ollutkaan. Ajatukset risteilevät vielä reissun, arjen ja tulevan välimaastossa eikä niitä saa oikein millään kahlittua paperille. Jään siis odottelemaan selkiyttä ja inspistä ja rouskuttelen haaveillessani vähän lisää kalea. Palaillaan kun aivot taas toimivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti