sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

I like it!

Viikonlopun käytetyin lausahdus on ollut satavarmasti I like it!

Kävimme lauantaina lounaalla Balboa Parkissa taidemuseon yhteydessä olevassa Panama 66 -ravintolassa. Odotus oli kesäisenä lauantai-iltapäivänä pitkä, mutta sekä ruoka että tunnelma kirvoittivat meiltä molemmilta spontaanit I like it! -huudahdukset.Lounaan jälkeen kävimme taidemuseossa ihastelemassa Art Alive -näyttelyä. Vakkaritaideteokset olivat saaneet kavereikseen kukka-asetelmia, joista osa osui nappiin muotokielessä, osa tunnelmassa. Huokailimme lähes kyllästymiseen asti I like it! Museossa kierrellessämme.


Taidemuseon jälkeen olimme jo lähes kokonaan museumed out, mutta päätimme vielä piipahtaa luonnonhistoriamuseossa perehtymässä viimeisiin tutkimuksiin ihmiskunnan iästä (täältä löytyy lisää aiheesta) ja katsastamassa viimeisimmät National Geographicin eläinkuvat. Eläinkuvat olivat söpöjä, mutta kuvatut eläimet uhanalaisia. Katselin kuvia ristiriitaisin miettein. Pidin kuvista ja niissä esiintyvistä eläimistä, mutta ajatus näiden lajien katoamisesta ei kyllä kirvoittanut yhtäkään I like it! hihkaisua.

Museoiltapäivän jälkeen jatkoimme kulttuurin parissa kotikulmilla, sillä Adams Avenuella vietettiin ilmaista Unplugged -tapahtumaa. Live-musiikkia ja pari olusta. Ei voi muuta kuin tykätä! Bonuksena Phillin voittaminen tikanheitossa. Tätä ei tapahdu usein (koskaan)! I like it!


Tänäänkään ei ole ollut yhtään hullumpi päivä. Kävimme toisessa olohuoneessamme, Kensington Cafessa, aamupalalla ja istahdimme jo yhdeltätoista Kensington Cineman pimeään saliin katselemaan Paprika -elokuvaa. Paprika oli taatusti outa ja taatusti loistava. I liked it!


Elokuvan lisäksi olen pitänyt tänään muunmuassa täydellisen kesäisestä säästä, kesäsuunnitelmien hiomisesta ja sunnuntain vapaudesta tehdä mitä huvittaa.

Kiva fiilis, ei voi muuta sanoa kuin, että I like it! Seuraavan viikon tavoite onkin sanoa päivittäin vähintään kerran nuo viikonlopun maagiset sanat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti