lauantai 22. huhtikuuta 2017

Hedelmät sangriasta

Kuulun ihmisryhmään, joka syö mieluiten hedelmät sangriasta, nyppii mustikkamuffinseista aina muutaman mustikan erillisiksi suupaloiksi, nuolee oreo-keksistä täytteen ensimmäiseksi ja rakastaa maapähkinävoita, jonka seassa on rouheisia pähkinän paloja.

Olen myöskin se tyyppi, joka syö jäätelönsä tuskastuttavan hitaasti, asettelee irtokarkit syömisjonoon ja ostaa kahvilasta lähes aina ihan tavallisen kahvin.

En voi sietää riisipuuroa tai kesäkeittoa, mutta rakastan riisipiirakoita ja kasvissosekeittoa. Rusinat eivät kuulu pullaan eikä maksalaatikkoon, mutta toimivat loistavasti glögissä ja pähkinöiden seurana. Banaani ja suklaa ovat nannaa, mutta eivät koskaan lämpimänä. Paitsi jos kyse on kuumasta kaakaosta tai banaanipannareista.

Nutella on paholaisen keksintö. Tai oli ainakin vielä viisi vuotta sitten.

Oikeasti olen kaikkiruokainen ja äärettömän avomielinen. 

Löysin tänään tuosta ihan nurkan takaa lakritsivaahtokarkki jäätelöä. Se oli niin hyvää, että vieläkin hymyilyttää. Pieni pala Suomen kesää...

4 kommenttia:

 1. Onko tuo Pappalecco Kensingtonissa? Joskus viime vuonna viela menin Kensingtonin lapi bussilla ja Pappalecco-pizzeriaa kehiteltiin ja nimi jai paahan! Enpa oo sen jalkeen mennyt sen kautta, mutta olettaisin etta se on avattu sen jalkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Se alkuperäinen on Little Italyssa, mutta viime keväänä avasivat tänne Kensingtoniinkin oman ravintolan. Ja on niitä kai pari muutakin, mutten muista missä. Niiden pizzat eivät ole minun lemppareitani, mutta paninit ja varsinkin gelato on herkkua!

   Poista
 2. On jännä miten sitä tulee asioita tehtyä tai syötyä. Esim. mää syön aina pahat karkit ensin, maksalaatikkoa ei voi syödä ilman rusinoita, pullassa niitä ei saa olla, kanelia ei saa olla ku pullassa esim. riisi- tai mannapuurossa se on kauhistus, hedelmäsalaatissa ei saa olla kirsikoita jne. Kaikenlaisia viurahuksia, mutta toisaalta ihan hauskojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauskoja pieniä päähänpinttymiä/mieltymyksiä :). Minua nauratti tuo "pahat karkit ensin". Tunnistin siitä itseni (varsinkin silloin kun asuin Suomessa ja söin karkkia enemmän) ja jäin miettimään, että miksi ihmeessä niitä pahoja karkkeja kannattaa syödä ollenkaan :D.

   Poista