maanantai 9. toukokuuta 2016

San Diegoa turistioppaiden ulkopuolelta

Vaikka kaikki San Diegon perusnähtävyydet olisikin jo moneen kertaan nähty, löytyy turistioppaan sivujen kääntöpuolelta vielä muutamia extra-ideoita tai vähintäänkin tutkimisen arvoisia katuja kuljettavaksi. Kävimme eilen sunnuntaikävelyllä Balboa Parkissa, josta jatkoimme matkaa Bankers Hillin kautta Mission Hillisin naapurustoon. 

Balboa Park


Bankers Hill


Spruce st. & Dove st. -risteys
Spruce St. riippusilta

Mission Hills

Kaduilta löytyy kauniita taloja pienine yksityiskohtineen, jyrkkiä mäkiä ja sen mukaisia maisemia sekä bonuksena upea pusikkoveistospuutarha (taisin taas keksiä uuden sanan?), joka oli retkemme varsinainen kohde.


Harper's Topiary Garden: 3549 Union St., San Diego, CA 92103

Muutaman mailin käveltyämme kävimme hakemassa eväät The Market Place delistä ja suuntasimme Old Townin kupeesta löytyvään Presidio Parkiin picnicille. Tuokin puisto oli ihan uusi tuttavuus ja kiva sellainen.


En edes tiedä, kuinka monta kertaa olen huristellut tuota kasitietä tajuamatta, että yläpuolellani on puisto

Uutta vinkkeliä tuttuun kaupunkiin! Perspektiivin vaihto kannattaa selkeästi vähintäänkin  yhtä paljon kuin avoin mielikin. Olipa mahtava go, go, go -viikonloppu!

8 kommenttia:

 1. Tuolta Presidio Parkista on kuulemma upeet nakymat kesalla Sea Worldin ilotulituksiin. Ne kylla nakyy ihan hyvin myos Normal Heightsista/University Heightsista jos tietaa mihin menna. Siita on muutama vuosi sitten kun oon viimeks yrittany ylittaa tuota riippusiltaa ja pelkastaan tuon kuvan nakeminen sai jalan pohjat ja kadet hikoilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten varmasti onkin! Silloin kun asuttiin PB:llä, oli meillä hyvät näkymät jopa omalta takapihalta :D. Tuli todistettua, että ilotulituksiinkin voi kyllästyä, jos ne ovat saatavilla joka päivä.
   Viimeksi kun oltiin tuolla sillalla, saatiin olla aika rauhassa, mutta tällä kertaa liikkeellä oli muutama muukin ja pari tyyppiä innoistui keikuttamaan oikein kunnolla. Minua ei tosin haitannut, sillä saattaisin hyvin tehdä saman itsekin :D.

   Poista
  2. Joo, mua ainakin kyllastyttaa ne ilotulitteiden aanet joka ilta kesaisin. Se pauke kuuluu tanne sisallekkin vaikkei ikkunat olisikaan auki!
   Kunhan et keinuta jos satutaan samaan aikaan sillalle :D

   Poista
 2. Ihana postaus! Kävimme Balboa Parkissa silloin aikoinaan San Diegon reissullamme. Meidän Kalifornian kausi on verhoutunut sellaiseen vaaleanpunaiseen utuun, kaikki mitä siellä tehtiin oli jotenkin mieletöntä. Kiitos tästä blogistasi Veera, se vie minut aina muistojen matkoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena, ihana kuulla :). Minulle tulee käymään varmasti ihan samoin, jos ja kun joskus muutamme jonnekin muualle. San Diego on nostanut riman korkealle, eikä sen sydämestäni valtaamaa paikkaa viedä ihan helposti.

   Poista