sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Pimeässä hohtavat varpaat

Tästä viikonlopusta tuli varsinainen hyvän mielen viikonloppu. Ulkoilin paljon, vietin aikaa ystävien kanssa, tein itselleni hyvää ruokaa, autoin karanneen koiranpennun takaisin kotiin, shoppailin halloween -juttuja, sain yllättävän ja hyvin harvinaisen puhelun maailman meriltä ja siivosin vihdoinkin vaatekaappini, jonka siivoamisen ajatteleminen vei paljon enemmän energiaa, kuin itse siivous.

Hyvä olo ulottuu kirjaimellisesti päästä varpaisiin, sillä palkitsin väsyneet jalkani tänään pedikyyrillä. Valitsin väriksi oranssin, sillä halloween hei! Ainakin melkein.


Spa pedikyyrit ovat tulleet osaksi elämääni vasta USA:han muutettuani. Hieronta, raspaus, kosteutus, lakka... Koko lysti maksaa suosikkipaikassani vain $20. Halvempia ja kalliimpiakin paikkoja löytyy, mutta tuo kaksikymppiä taitaa olla ainakin täällä San Diegossa sellainen keskihinta perus-spa pedikyyrista.

En vaadi pedikyyreiltäni mitään ihmeellisyyksiä, lähinnä kyse on vain itseni hemmottelusta ja jalkojen pitämisestä sandaalikunnossa. Olen laiska hoitamaan jalkojani itse ja lakkojen kanssa olen täysi tumpelo. Olen myöskin tohelo ja juoksen paljon, minkä seurauksena vähintään yksi kynsi on aina musta tai lohjennut. Kaksikymppiä kuukaudessa on pieni hinta siisteistä varpaista ja ihanasta hemmotteluhetkestä.

Akut on siis ladattu nyt varpaita myöten. Hyvä niin, sillä seuraavat kaksi viikkoa ovat täynnä tohinaa ja halloweenia. Kynnet ovat valmiina - muu fiilis seuraa (toivottavasti) perästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti