maanantai 6. lokakuuta 2014

Tuoksumuistot

Ostin pitkästä aikaa Doven Go Fresh deodoranttia. Ja miten kävikään? BOOM!!!! Syöksyin samantien Hawaijille.

Tuoksumuisti on ihmeellinen asia. Tuoksut kuljettavat koettuihin hetkiin ja kantavat mukanaan paljon enemmän kuin äkkisältään voisi kuvitellakaan. Doven deodorantti vie minut takaisin ensimmäiseen Hawaijin reissuuni, siihen pieneen tukikohdan kylpyhuoneeseen, jossa ei olisi saanut olla vieraita - kylpyhuoneeseen, jonka oven taakse juoksin piiloon, kun siivooja kolkutteli ovella.

Ensimmäinen Hawaijin reissuni oli unohtumaton ja täydellinen. Phillin ja minun suhteessa se oli iso käännekohta: Deittailun loppu ja kaukosuhteen alku. Muutamaa kuukautta ennen reissua en uskaltanut edes haaveilla Hawaijin matkasta ja pian siitä tuli jo toinen kotini.

Parasta elämässä on yllätyksellisyys: Aamulla herätessään ei tiedä miten ilta päättyy. Joskus päivät seurailevat tuttuja uomiaan, toisinaan tapahtuu jotain mullistavaa tai pientä, joka kääntää kaiken ylösalaisin.

Tämä maanantai alkoi tahmeasti, mutta päättyi näihin upeisiin maisemiin:


Loppujen lopuksi päivä päätyi siis kirkkaasti plussalle, bonuksena tuoksumuistot. Ei ollenkaan hullumpaa.

4 kommenttia:

 1. Minä tuon aina Ranskasta yhtä tiettyä saippua, sillä se tuoksuu, no, Ranskalle :). Samoin joku pyykinpesu- tai huuhteluaine, jonka nimeä en tiedä, tuoksuu minuun nenääni aina meidän perheen vauva-ajalle. Ja vau mikä kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että muillakin on tuoksumuistoja! Kalifornian auringonlaskut ovat etenkin syksyllä ja talvella upeita. Yritän olla ajattelematta, että se johtuu ilmansaasteista...

   Poista
 2. Yksi suihkusaippua muistuttaa ihanasta Firenzestä ja toinen niistä kaksikymmpisenä vietetyistä treenihetkistä :) tuoksumuistoja on paljonkin ja ne on mukavia. Mutta kyllähän sitä toivoo, että niitä hyviä tuoksumuistoja olisi enemmänkin... ettei niin, että aha, nyt tästä tuoksusta tuli mieleen ex yms ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, totta, enpäs tullut ajatelleeksikaan, että ikäviäkin (tai väärässä paikassa väärään aikaan) tuoksumuistoja on olemassa... Toivottavasti niitä hyviä kuitenkin enemmän :).

   Poista