torstai 30. lokakuuta 2014

Luonnonlapsi siistiytyy

Ennen Kaliforniaan muuttamistani pidin Kaliforniaa New Hampshirea pinnallisempana ja ulkonäkökeskeisempänä osavaltiona. En tiedä olinko väärässä vai olenko vain löytänyt ympärilleni oikeita ihmisiä, mutta tämä harhaluuloni on saanut lentää romukoppaan jo kauan sitten.

Mietin kyllä edelleenkin ulkonäköäni yhtä paljon (tai siis vähän) kuin ennenkin, mutta tyylini on muuttunut kuin varkain huomattavasti boheemimmaksi ja luonnollisemmaksi. Vaatekaapissani on tapahtunut mekkovallankumous, hiuksiani en ole värjännyt enää aikoihinkaan ja nyt viimeisen parin kuukauden aikana olen jättänyt meikkaamisenkin lähes kokonaan. Ruskettunut iho ei kaipaa mitään muuta kuin aurinkovoidetta tai hyvin kevyen voiteen, hiukseni ovat nyt luonnostaan täydellisen väriset ja ripsarit valuisivat kuitenkin poskille auringon paahteessa.

Meikkaamisen jättäminen ei ollut tietoinen päätös, vaan tapahtui kesän kuumimpaan aikaan olosuhteiden pakosta. Ensimmäisenä päivänä unohdin meikkipussin kotiin ja siitä se sitten lähti. Illalla oli aina paljon freesimpi ja kauniimpi olo ilman valahtaneita meikkejä ja aamutkin nopeutuivat entisestään. Phill on hokenut minulle jo vuosikausia pitävänsä kaikkein eniten suihkun raikaasta lookistani ja nyt aloin vihdoin uskomaan häntä. 

Lähes kaikki blogissa ja Instagramissa itsestäni julkaisemat kuvat ovat olleet jo pitkään meikittömiä ja samalla linjalla jatkan nyt syksyn viilennyttyäkin. Pidän itsestäni tällaisena. Tottakai minä välillä meikkaankin, mutta juuri nyt viihdyn parhaiten naturellina.

                                         

Mutta hei, katsokaas mikä tuli takaisin. Otsis tietenkin! Kesällä oli niin kuuma, että kaikki ylimääräiset karvat piti nostaa niskasta ja otsalta ylös, mutta nyt on jo sen verran viileämpää, että hiukset saavat jäädä välillä aukikin. Tykkään! Syksystä ja hiuksista.

4 kommenttia:

 1. Ihana otsis! Ja niin totta, kesäkuumalla meikit saavat olon tukalaksi, eikä ne levinneet värit ketään kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otsis on minulle se omin look, mutta kesällä sekään ei näytä hyvältä (kuin hetken).

   Poista
 2. Itsekin Senegaliin tullessani meikkasin ehkä kaksi ensimmäistä viikkoa. Sen jälkeen ei ole tullut meikattua juuri ollenkaan. On ihan liian kuuma siihen ja meikatussa naamassa on jotenkin tukala olo.

  Eikä täällä kukaan edes huomaa, olenk meikannut vai en :D Saa nähdä, innostunko meikkaamisesta kun taas palaan Suomeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama muuten täällä, kukaan ei huomaa meikkaanko vai en, koska meikkaan joka tapauksessa aika kevyellä kädellä :). Jos muuttaisin takaisin Suomeen (tai muille viileimmille alueilla) alkaisin varmasti taas meikkaamaan, sillä talven kalpeana en tunne oloani kovinkaan hohdokkaaksi ihan naturellina.

   Poista