maanantai 27. lokakuuta 2014

Huolimattomat haikkaajat

Suomi-tyttökaksikko päätti lähteä valloittamaan pitkästä aikaa uuden vuoren. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Rancho Bernardo Mtn.
Hieno suunnitelma, mutta vuori olikin kumman lättänä. Taisi johtua siitä, että kävelimme iloisesti höpöttäen onnemme ohi ja eksyimme väärälle polulle. Eikä kyllä ollut (tälläkään kertaa) meidän vika! Reitistä ilmoittava kyltti sojoitti väärään suuntaan ja jäi meiltä kokonaan huomaamatta.
Koska olemme sitkeitä ja ehkä hieman hölmöjäkin, kävelimme sinnikkäästi pitkän matkaa ennen kuin huomasimme alkaa ihmettelemään reitin tasaisuutta. Vuoren luulisi kohoavan ylöspäin, mutta mepäs seirailimmekin järveä ja pysyimme tiiviisti merenpinnan tasolla. Noh, tulipa käveltyä reilun kymmenen kilometrin lenkki ja laitettua maailma järjestykseen. Seuraavalla kerralla muistamme sitten ehkäpä nousta nyppylälle maisemia ihailemaan...Mukavaa, kun lämpötilat ovat tipahtaneet inhimillisiin lukemiin. Olikin jo vähän ikävä näitä sunnuntaihaikkeja.

6 kommenttia:

 1. Ei aina oo niin helppoa! Mua naurattaa kun kaveri kysyi tänään, että oliko hienot maisemat sieltä vuorelta.. noh, ei me oikeestaan päädytty sinne kun vähän eksyttiin - miten te siinä onnistuitte? Helposti! :D Ensi kerralla sitten kiivetään taas. Sunnuntai-haikit on ihan pop, olen samaa mieltä. Ihanaa kun on edessä talvi ja viileämmät haikkauskelit! Paljon on vuoria valloitettavana, ainakin jos joudutaan joka vuorta ensin kerta etsimään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eksymisen jalo taito.. Se on meillä hanskassa. Mutta eihän se ole niin justiinsa. Hyvä vaan, että ovat riittoisia nämä haikit ja pääasia, että on kivaa :).

   Poista
 2. Maailman järjestykseen laittaminen kannattaa aina! Ja mä kun iloitsin viime viikonloppuna, että tuli lämmin sää, ettei tarvinnut puskea hyisessä viimassa lumikinosten lävitse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän jonkun (tai joidenkin) pitää tämä maailma järjestyksessä :).Vuosi sitten lokakuussa taivalsin muuten Coloradon lumisateessa ja kirosin köykäisiä varusteitani. Oltiin jätetty lumiskraappa New Jerseyyn ja talvivaatteet oli pakattu muuttajien matkaan. Teidän sää on hieman vaihtelevampi kuin Kalifornian sää...

   Poista
 3. Minä sitten tykkään lukea näitä retkikertomuksia eri blogeista ympäri maailmaa ja ihastella maisemia! Sunnuntaihaikit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntait on parhaita ja sunnuntaihaikit parhaimmista parhaita <3

   Poista