perjantai 3. lokakuuta 2014

Tulitaivas

Syyskuun ajan kestänyt Instagram -haaste oli hauska. Kuukauden aikana kävi niin hassusti, että järkkäri jäi kotiin yhä useammin, mutta kännykän muisti oli vähän väliä täynnä. Aloin myöskin hashtagaamaan ja etsimään upeita kuvia. Heh, voisi siis sanoa, että aloin käyttämään Instagramia niin kuin sitä kuuluu käyttää. Vihdoinkin.

Vaikka haaste onkin tällä erää ohi, on aikomukseni jatkaa tutustumistani Instagramin ihmeelliseen maailmaan. Kuvattavaksi kelpaa jotakuinkin kaikki: Selfiet, maisemat, ruuat, Kisu, hauskat kyltit... En ole turhan tarkka. Toivelistallani on uusi, paremmalla kameralla varustettu, puhelin, mutta vielä pitää odottaa hetki omaa upgrade -vuoroani. Siihen asti pitää korvata luovuudella se, mihin iPhone 4 ei pysty.

Tänään kameran muistille päätyi taas valoa. Rakastan valolla leikkimistä, mikä ei ole ollenkaan hullumpi asia rakastaa, jos asuu Kaliforniassa. Aamun kajo, illan tulitaivas, välissä kirkasta auringonpaistetta.
Odotan jo innolla talven upeita auringonlaskuja!

Monet Instagram -kuvani päätyvät myös tänne blogiin, mutta eivät kuitenkaan kaikki. Lisää kuvia löytää veeralampi nimimerkin takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti