keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Pyöräretki La Jollaan

San Diego ja etenkin nämä meidän kulmakuntamme ovat huomattavasti pyöräilijäystävällisempiä kuin voisi äkkisältään kuvitella. Vihreitä bike route -kylttejä ja paikoitellen jopa pyöräkaistoja näkyy lähes joka reitillä. Joillain alueilla katuja koristavat myös pyörämaalaukset, jotka tarkoittavat, että tie on jaettu 50/50 autojen ja pyörien kesken. Käytännössä tämä tarkoittaa, että autoilijoita potuttaa kulkea hitaasti pyörien perässä ja ensimmäisen tilaisuuden (tapaisen) tullen autot kaahaavat tuhatta ja sataa pyörien ohi.

Kävimme sunnuntaina pyöräretkellä La Jollassa. Seurailimme rantaa ja ihailimme hulppeita miljoonataloja sekä valtameren voimaa.Pysähdyimme matkalla lounaalle ja takaisin tullessa poikkesimme rannalle heittelemään frisbeetä.
Kotiseutumatkailua parhaimmillaan! La Jollassa tuntuu aina siltä kuin olisi lomalla jossain kaukana, vaikka todellisuudessa pyörimme edelleenkin ihan kotinurkilla. Nyt vain uutta viikonloppua odottelemaan. Onneksi ollaan jo kyttyrän paremmalla puolella!

2 kommenttia: