perjantai 31. tammikuuta 2014

Palloilua

Hei, se on melkein täällä! Kaikista vuoden sunnuntaista ja peleistä tärkein ja viihdyttävin. Päivä, jona kaikki amerikkalaiset kutsuvat perheen tai ystäviä kylään, syövät ihania (epäterveellisiä) herkkuja, juovat olutta ja liimautuvat television eteen. Katselevat mainoksia keskeyttämättä, hihkuvat painiville otuksille, jännittävät kenen alta se pallo löytyy ja kuka sen lopulta raahaa maaliin. Kyllä vain, tänä sunnuntaina pelataan taas Puppy Bowl!

Jotkut saattavat kutsua sitä Super Bowl Sundayksi, mutta he eivät tiedä mitä menettävät. Animal Planetin Puppy Bowl pesee Super Bowlin mennen tullen. Ihania, suloisia rescue koiria, puoliajalla viihdyttäviä kissoja (tänä vuonna ilmeisesti pingviinejä) ja uusimpana uutuutena, uruista vastaa kissa. Peli saattaa aiheuttaa pahimmanlaatuista koirakuumetta ja olla melkein liian söpöä silmät auki katseltavaksi. Katso siis omalla vastuulla.

Viime vuonna sydämemme sulatti Marta (beagle schnauzer mix), joka valittiin myös ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi. Marta ja kaikki muutkin otteluun osallistuneet koirat ovat nyt löytäneet uudet ja rakastavat kodit. Viihteen lisäksi Puppy Bowl on siis myös hyvällä asialla. Alla linkki You Tube-videoon, jos jäit hämmentyneenä ihmettelemään, mistä minä oikein höpötän. Puppy Bowl on ihan oikea tapahtuma.

Puppy Bowl -video

Puppy Bowlin lisäksi ensi sunnuntaina pelataan toki myös Super Bowl, jota ei tällainen Football for Dummies -kirjaa (vieläkin) tavaileva suomalainenkaan halua missata. Ystäviä, ruokaa, juomaa, urheilua ja maailman kalleimpia mainoksia - eihän se voi mennä vikaan. Toissa vuonna Phill oli niin kipeä, että katsoimme pelin kotona kaksistaan ja Phill nukahti sohvalle ennen loppuratkaisua. Siitäkin huolimatta minä tapitin pelin uskollisesti loppuun, hihkuin, huusin ja petyin kun New England Patriots (Bostonin joukkue) meni ja hävisi. Super ja Puppy Bowl ovat ehdottomasti kakkosina melkein kuin amerikkalainen -listallani. Heti thanksgivingin jälkeen.

Tässä linkki yhteen tämän vuoden Super Bowl -mainokseen, joka saattaa myös aiheuttaa koirakuumetta ja sulaineita sydämiä.

Budwaiserin puppy love -mainos

Sunnuntain suunnitelmat ovat vielä hieman auki ja levällään, sillä olemme saaneet kutsun kolmeen eri kisastudioon. Minä lupasin meidät puolittain yhtäälle ja Phill toisaalle. Kolmannesta ymmärsimme jo kieltäytyä, mutta nyt Phill on alkanut miettimään, josko järjestäisimme kuitenkin omat pippalot. Varmasti ihan sama minne päädymme, sillä kivaa siitä tulee kuitenkin! Nyt pitää vielä päättä, kummalle joukkueelle sitä hurraisi...


Amerikkalainen Kisu pelaa jalkapalloa Suomesta saadulla amerikkalaisella jalkapallolla

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Taidan kannusta juuri sitä päinvastaista joukkuetta kuin Phill - just because :).

   Poista
  2. Haha! :) Hyvaa Super Bowl paivaa teille! Me menemme katsomaan pelia Broncos fanien luo...... joten taytyy kaivaa Seahawks outfits esiin.

   Poista
 2. Taidan kallistua Hawks'en puoleen - osaksi tietty Pete C:n takia (edes joku Boston connection) !
  Ja tuo Budweiserin mainos on niin ihana....

  VastaaPoista