perjantai 10. tammikuuta 2014

3+1=Tyytyväinen

Molemmat jalat ovat nyt tukevasti kolmenkympin tuolla puolen. Kriiseilyyn ei ole eikä tule tarvetta, sillä tämä tuntuu olevan minulle juuri oikea ikä tällä hetkellä. Nappiajoitus suorastaan!

Ala-asteikäisenä himoharrastajana oli kivaa - silloin. Riksulaisena perusteininä oli kivaa - silloin. Kaksikymppisenä opiskelijana oli kivaa - silloin. Mutta huh heijaa, jos vieläkin pitäisi juosta soittotunnilta orkkatreeneihin tai notkua Puhaltajalla ja Vuorisen aulassa tai polkea keskiviikkona pakkasella baariin ja istua seuraavana aamuna kahdeksalta luennolla. Ihania muistoja, mutta muistoina ne saavat pysyäkin. Kaikki eletty on johtanut tähän hetkeen ja muokannut minusta minut.

Olen tyytyväinen siihen mitä minulla on ja mitä minusta on tullut. En olisi osannut suunnitella itselleni tätä elämää - Enkä osaisi kuvitella toisenlaista elämää... Olen onnellinen ja hyvissä väleissä itseni kanssa. Elämäni näyttää ja tuntuu omalta. Mitä muuta 31-vuotias voisi edes pyytää?


Kisu herätti minut eilen työntämällä kielen korvaani. Tänä aamuna kosto oli suloinen... Mietippä tätä Kisuseni, ennen kuin taas herätät minut epälyttävillä keinoilla.

9 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

  Tuttuja ajatuksia, jälleen kerran. Olihan opiskeluaikoina kivaa olla villi ja huoleton, mutta ei kyllä enää viittis. Ei vanha jaksa, eikä edes halua, ja mulla sentään on jalat vielä TOSI tukevasti kahdenkympin puolella (viiden kuukauden verran). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Onneksi kolmekymppinenkin saa villiintyä hetkittäin, jos siltä tuntuu. (Ja yleensä sitä sitten muistaakin taas pitkän aikaa, miksi ei enää halua eikä jaksa :D)

   Poista
 2. Synttärionnea sinne! Mä olin kanssa erittäin tyytyväinen ikääni tuossa 30-32 vuotiaana. Kun täytin 30 tuntui, että olen ihan oikeasti aikuinen, en enää se "reilu parikymppinen". Nyt parin viikon päästä mittariin tulee 33 ja olen huomannut itsessäni alkavia ikäkriisin merkkejä, neljäkymppiset kummittelee "ihan nurkan takana"! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Totta tuo "oikeasti aikuinen". Olen melkeinpä ylpeä oikeasta iästäni, sillä minua luullaan täällä järjestäen 5-10 vuotta todellista nuoremmaksi. Mutta hei, onhan sinullakin neljäänkymppiin vielä ainakin kaksi nurkkaa kierrettävänä ;).

   Poista
 3. Synttarionnea myos taaltakin pain! Kylla kolmikymppisena on kiva olla ja muutaman vuoden paasta sanon toivottavasti samaa nelikymppisena olostakin! Best age is right now :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ja ehdottomasti juuri näin: "Best age is right now" !

   Poista
 4. Oikein hyvaa -belated- syntymapaivaa tatakin kautta! Olen ihan samaa mielta, elama 3-kymppisena on oikein hyva! :-)

  VastaaPoista