lauantai 25. tammikuuta 2014

Ilta baarimikkona

Fakta, jota ei moni minusta tiedä: Salainen toiveammattini on baarimikko. Tai ihan oikeasti barista, jos ihmiset tippailisivat kahviloissa samaan tapaan kuin baarissa. Oikeassa elämässä minusta tuskin tulee kumpaakaan, mutta onneksi voi aina leikkiä ja kuvitella.

Kävimme perjantai-iltana ystäviemme kanssa parilla Barrel Republic -baarissa. Erikoisen tästä baarista tekee se, että tarjolla on vain olutta, jonka jokainen valitsee ja annostelee itse omaan lasiinsa. Luottokorttia ja ajokorttia vastaan saa rannekellolta näyttävän härpäkkeen, joka napautetaan oluthanan  yläpuolella olevaan mustaan laatikkoon. Näytölle ilmestyy hinta/oz. ja hana "avautuu".
Kiva idea, mutta toteutuksessa olisi vielä toivomisen varaa. Baari oli perjantai-illan kunniaksi aivan tupaten täynnä ja monet oluista loppuivat kesken. Pelkästä vaahdosta ja tynnyrin jämistä ei huvita maksaa normaalia korkeampaa hintaa. Oluen laskeminen itse oli tietenkin hauskaa, mutta innostus kesti vain pienen hetken. Kävimme Hawaijilla aikanaan vastaavanlaisessa viinibaarissa ja tulimme ihan samaan lopputulokseen: maistelu on kivaa, mutta käy hyvin äkkiä kalliiksi. Parempi idea on koota joukko ystäviä ja ostaa yhdessä joko maisteltavia oluita tai viinejä. Mutta tulipas kokeiltua tätäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti