sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Puhjennut kumi

Tämän päivän suunnitelma oli laiskotella ja olla vaan vaan. Hyvä suunnitelma, mutta ei toiminut - hieman kymmenen jälkeen minulle riitti jo ja päätin lähteä salille. Lähtötohinaani seuratessaan Phillinkin mieli muuttui ja hän ehdotti, että pyöräilisimme yhdessä salille.

Meiltä on Point Loman tukikohdan salille matkaa rantoja pitkin kiertämällä n.14 mailia. Alkupää on hyvin tasaista, mutta Point Loman puolelta löytyy isoja ylä- ja alamäkiä. Suurimman osan matkasta saa onneksi taitettua pyöräkaistoja ja -reittejä pitkin, mikä on minulle iso plussa. Liikenteen seassa poukkoilu saa sykkeeni nousemaan silkasta pelosta.Matkaan siis! Hyvä suunnitelma, mutta ei toiminut - Phillin pyörän takakumi puhkesi iloisesti pihahtaen n. kolmen mailin päässä kotoa. Eipä auttanut muu kuin kävellä kolme mailia takaisin ja käydä ostamassa uudet kumit (varmuuden vuoksi molemmat). Kun pyörä oli taas kunnossa, oli suurin pyöräilyintomme haihtunut taivaan tuuliin. Päätimme vaihtaa salitreenin tehotreeniin omalla kotipihalla. Kivaa ja tehokastahan sekin oli, varsinkin alkuperäiseen laiskottelusuunnitelmaan verrattuna.

San Diegossa rakastetaan näitä kylttejä. Tässä pudotusta n.1m...


Näin tällä kertaa. Ensi viikonloppuna sitten uusi yritys! Loppupäivälle emme edes yrittäneet suunnitella yhtään mitään, olimme vain ja möllötimme. Kiertoreittiä maaliin...

2 kommenttia:

  1. Hienoja ovat nuo varoituskyltit kylla. Viimeksi Suomenlinnassa kaydessa paasimme todistamaan mereen molskahduksen ku ulkomaalaiset liukkailla kivilla keikaroivat. Olis siellakin pitany vissiin olla jonkin sortin kyltteja varoittamassa moisesta vaarasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelevät suurin silmin, että miten siitä oli mahdollista molskahtaa, kun ei ollut kylttiäkään varoittamassa moisesta vaarasta :)... Joissain tapauksissa on tietenkin hyvä, että varoitellaan, mutta toivoisin kyllä, että maalaisjärki ei ihan pääsisi häviämään maailmasta.

      Poista