keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ihanat talot rannalla

Kävimme sunnuntaina retkellä Coronadossa. Coronado on San Diegon kainalossa sijaitseva pikkuinen saarikaupunki. Meiltä on Coronadoon matkaa n.13 mailia teitä ja sitä valtavan pitkää siltaa pitkin (jolta Ron Burgundyn Baxter-koira potkaistiin alas Anchorman -elokuvassa). Jos osaisin kävellä vettä pitkin, olisi Coronado melkeinpä naapurissa.

Saarelta löytyi pieni keskusta, ranta, golf-kenttä sekä laivaston ilmatukikohta (Naval Air Station). Ihan kiva, mutta ei mitään mykistävää - sanoo tämä San Diego snobi. Suurimman vaikutuksen Coronadossa tekivät ihanat talot rannalla, San Diegon siluetti taustallaan.


Kolmen karhun talo?No Fun -park
Surffiunelmia...
Sunnuntain sää oli pitkästä aikaa pilvinen ja "kolea". Koko päivän tuntui siltä, että kohta sataa. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut ja kuiva kautemme jatkuu, jatkuu vaan. Kalifornian asukkaita on kehotettu vähentämään veden kulutusta 20% normaalista, mutta pakkotoimiin ei ole vielä ryhdytty. Autoni pysyköön siis pölyisenä ja suihkuhetkeni lyhyinä. Samaa paitaakin saa nyt käyttää luvan kanssa kaksi päivää putkeen. Toivottavasti pian sataa (ehkä jo huomenna)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti