tiistai 28. tammikuuta 2014

Naama kuin San Diegon aurinko

Viime kesänä löysin itseni kellumasta isojen muutosten äärellä. Olin juuri irtisanoutunut työstäni (aivan liian aikaisin) ja edessä oli muutto New Hampshiresta San Diegoon. Huolella rankentamamme arki oli muisto vain - edessä taas kerran suuri tuntematon.

En oikein tiennyt, mitä olisin tehnyt, kun päivissä oli yhtäkkiä monta tuntia aiempaa enemmän "ylimääräistä" aikaa ja pääni oli täynnä ajatuksia. Noh, tein sen, minkä osaan parhaiten: Aloin kirjoittamaan. Ensin kirjoitin pieniä lastenloruja, mutta se ei tuntunut riittävän. Sitten muistin hetken (öh, vuoden...) unohduksissa olleen blogini, joka tuntui täydelliseltä ratkaisulta kaikkiin ongelmiini. 

Blogin herättely henkiin johdatti minut blogien suureen maailmaan. Myönnetään, minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka pitkälle Suomen blogimaailma oli kehittynyt. Aiemmin olin kirjoittanut blogia lähinnä itselleni, perheelleni ja ystävilleni, mutta nyt teki mieli kokeilla, kiinnoistaisiko minulle ennestään puolituttuja tai täysin tuntemattomia seikkailla kanssani USA:ssa ja pääni sisässä. 

Yllätyksekseni blogini kävijämäärät ovat kasvaneet jatkuvasti viime kesästä lähtien. Jokainen pieni piipahdus, kommentti ja aktiivinen seuraaja ovat minulle valtavan tärkeitä. Blogista on tullut minulle rakas harrastus ja tärkeä henkireikä - ehkä jopa suomen kielen taitoni pelastus (ja tähän väliin on pakko myöntää, että yhdyssanat ovat kyllä ihan hukassa...).

Kiitos kaikille blogissani piipahteleville ja sitä aktiivisesti seuraaville! Erityiskiitos sille ihanalle, joka on ehdottanut blogiani Super Saver - Travel Blog Awards -kilpailussa parhaaksi USA-blogiksi. Teit minut juuri todella onnelliseksi!

Jos siis pidät blogistani ja koet, että tässä on sitä jotain, voit käydä antamassa äänesi (Paras USA-blogi, blogin nimi: Kaukana Kotona, osoite: http://veerakaukanakotona.blogspot.com/ ) tämän linkin kautta:

Travel Blog Awards 2014! Laajat valikoimat ja halvat matkat - siinäkö Supersaverin salaisuus? Katso ja kokeile.

4 kommenttia:

 1. Jee, hyvä sinä! Yks ääni tulee täältä! :) Oli kiva saada teidät tänne Diegoon vaikka muutos aina alkuun toki vähän ahdistaakin. Ja ilman blogia ei olisi mitenkään sanottua, että oltais treffattu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3! Blogista on todellakin seurannut jo paljon hyvää. Onneksi löydettiin toisemme!

   Poista
 2. Joo, siis nuo yhdyssanat! Olen aivan pulassa täällä Suomessa kun en muista onko yhdyssana vai ei, niin nykyään yhdistän varmuuden vuoksi! Ja äänestetty on. Blogisi kautta saan uutta näkökulmaa military-vaimon elämään, USA-elämään ja miten se suomalaisuus ulkomailla tulee esille. Toivon että jaksat jatkaa kirjoittamista. Ninallekin mainitsin kauan sitten, että ihan harmittaa kun ei ollut minun aikanani siellä jenkeissä internettiä, saatika blogi-elämää. Nyt on monet muistot häviämässä unohdukseen, kun ne ovat vain oman pääkopan sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Kyllä varmasti jatkan. Tämä on niin kivaa! Bonuksena saan itselleni kattavan päiväkirjan kuvineen kaikkineen.
   Ja todellakin, suomeksi taitaa olla turvallisinta kirjoittaa kaikki yhteen minkä pystyy :). Olin joskus tosi hyvä yhdyssanoissa, mutta nopeasti ovat säännöt unohtuneet ja silmä tottunut erillisiin englannin kielisiin sanoihin. Välillä kyllä huvittaa, kun testailen mahtuisiko sanojen väliin adjektiivi tai -kin (enkä siltikään tiedä).

   Poista