tiistai 7. tammikuuta 2014

Metsä seinällä

Olohuoneemme on vallannut metsäteema. Se tapahtui vahingossa, selän takaa hiljaa hiipien. Siinä vaiheessa, kun huomasimme, oli metsä ottanut haltuunsa jo puolet olohuoneesta. Emme halunneet taistella vastaan, joten nostimme kätemme ilmaan ja annoimme metsälle loputkin seinät.

Ensin seinälle päätyi venytetty Marimekon Tuuli-kangas.


Tuuli sai seurakseen Coloradosta napattuja metsäisiä kuvia kehyksissään.

Viimeisimpänä saapui lempparikuvastamme teetetty canvas-taulu. Taulu meinasi jäädä vain haaveksi, sillä yli $300 dollaria tuntui liian korkealta hinnalta. Jouluaattona kaivoin kuitenkin taulun esiin paketista yllättyneiden huudahdusten saattelemana. Yleensä lahjojen hinta saa jäädä salaisuudeksi, mutta tällä kertaa hintalappu oli lahjan tärkein osa. Phill oli löytänyt taulun teettämiseen groupon tarjouksen ja koko komeus maksoi vain $30. Mikä diili!

Tämä kuva on mielestäni yksi road tripin parhaista kuvista. Sen tunnelma on ihanan rauhallinen ja jopa salamyhkäinen. Canvakselle painettuna valokuva muuttui hyvin maalausmaiseksi. Sijoitimme taulun television yläpuolelle, missä se toimii yhtä aikaa sekä rauhallisena taustana että yksityiskohtaisena katseenvangitsijana. Taulun katselemisesta tulee hyvä olo, sillä kauneuden ja tunnelman lisäksi se on täynnä muistoja. Pala ihanaa road trippiä pysyy nyt aina silmieni edessä.


4 kommenttia:

 1. Kauniita tauluja!
  Olen miettinyt taman uuden talon sisustusta - suurin osa tulee olemaan canvas prints kuvistani. Ja olen yrittanyt miettia teemoja eri huoneisiin. Olohuone on todennakoisesti macro luontokuvia isoina canvas prints, ellen parempaa keksi tassa lahiaikoina.
  Staircase on canvas prints ja ihan "oikeita valokuvia" meista kolmesta. Ja sitten bathrooms etc saavat omat teemansa aikanaan.

  Minka kokoinen tuo television ylapuolella oleva on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on 30 x 45, kolmeen paneliin jaettuna. Phill tilasi sen Canvas on demand.com :sta. Alkuperäinen hinta oli $371.95, alennus $363.95. Verojen ja shippauksen jälkeen hintaa jäi huimat $30.93 :)

   Meillä on kanssa käytävillä kuvia meistä ja ruokapöydän vieressä kuvia Hawaijilta. Mutta lisäksi seiniltä löytyy myös lisää Marimekkoa ja erilaisia piirrosjulisteita. Olkkari on ainoa tila, missä on selkeä teema.

   Poista
 2. Aivan IHANA canvastaulu-kuva! Siis aihan huippu otos, idea ja toteutus (vain $30?!). Omissa suunnitelmissa myös noita canvastauluja sisustusta täydentämään, mutta nuo hinnat tosiaan pelottaa. Love, love, love.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onko Suomessa mitään vastaavaa kuin groupon? Sieltä löytyy ihan uskomattomia tarjouksia.

   Poista