keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Heittäen uuteen vuoteen

No nyt olemme taas kaikki turvallisesti saman vuoden puolella. Jesh! Eilinen ilta oli niitä iltoja, jolloin kaikki ei mennyt ehkä ihan käsikirjan mukaan, mutta kaikkine sivupolkuineen ja kommelluksiin vuosi vaihtui loppujen lopuksi hereillä, nauramalla ja heittäen. Lähinnä sitä mölkkyä heittäen...

Phill vannoi pitävänsä uuden vuoden menun simppelinä snäkkäilynä. Arvatkaa vain uskoinko ja arvatkaa vain olinko oikeassa. Menu kasvoi, kasvoi vaan ja lopulta myös hieman kutistui takaisin järkeviin mittoihin. "This is how I live my life!" oli Phillin kommentti kun yritin varovasti ehdottaa parin ruokalajin pois tiputtamista. Ruokaa oli siis jälleen kerran paljon ja monessa erässä. Ja ne maut? Nam! Ihan mielellänihän minäkin elän tätä elämää näin, vaikken aina ymmärräkään, miten toinen voi nauttia koko päivän kestävästä kokkausurakasta.

Alkuperäinen menu

Vuosikerta olutta, fancy, fancy...

Yöllistä mölkyn pelailua


Ruuan lisäksi myös viraamme tulivat ja menivät erissä. Ensimmäiset saapuivat jo alkuillasta ja lähtivät yhdeksän aikoihin vesimelonikiukkukohtauksen siivittäminä. Kyse siis kolme- ja viisivuotiaista tytöistä, joille uuden vuoden jännitys ja päiväunien väliin jättäminen osoittautui suureksi taktiseksi virheeksi. Viimeiset vieraat saapuivat juuri ennen puoltayötä ja Phill nukahti sohvalle klo 00:01. Ilta huipentui klo 02:00 siihen, kun yritimme murtautua ystävämme autoon. Molemmat autonavaimet ja kotiavaimet olivat jääneet lukittuun autoon. Melkein harmittaa, että henkari- ja ruuvimeisseliprojekti jäi dokumentoimatta. Jotenkin se ei vain tuntunut sillä hetkellä sopivalta... Loppujen lopuksi siinä kävi niin, että ystävämme yöpyivät vierashuoneessamme ilmapatjapedillä ja soittivat aamulla lukkosepälle. $70 ja 5 min myöhemmin auton ovi oli auki.

Toistaiseksi vuosi 2014 vaikuttaa oikein mainiolta vuodelta. Aurinkoa, mölkkyä, elokuvaa ja vuoden ensimmäinen juoksulenkki... Eiköhän jatketa seuraavat 364 päivää samaan malliin!

Vuoden eka aamupala
Mölkky on vakava asia

Tämän päivän turnaus päättyi 1-1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti