tiistai 29. huhtikuuta 2014

Onnellisesti eksyksissä

Viime sunnuntaina kiipeiltiin taas korkealle. Tarkoituksemme oli valloittaa Mission Trails Regional Parkissa sijaitseva South Fortuna Mountain. Koska Mission Trails parkissa risteilee mailikaupalla erilaisia polkuja ja teitä, päätimme pelata varmanpäälle ja hakea visitor centeristä kartan mukaan. Noh, kartta oli hienosti kädessä koko matkan, mutta sen lukemiseen olisi voinut ehkä keskittyä hieman enemmänkin. Lähdimme nimittäin heti kättelyssä aivan väärälle reitille.
Mutta ei se mitään - eksyminen kannatti. Löysimme hukkapolkumme päästä vanhan Mission padon (old Mission dam) ja South Fortunaakin korkeamman ja jyrkemmän mäennyppylän, Kwaay Paay Peakin (eikä ole edes itse keksitty nimi).

Kivuttavaa ja maisemia riitti silmän kantamattomiin. Upea päivä ja upea reitti! Eksynyt löysi jotain, mitä ei osannut etsiäkään... Hallittu eksyminen kannattaa aina silloin tällöin - Suosittelen lämpimästi. Mutta jonain päivänä etsimme kyllä käsiimme sen oikean South Fortuna Mountaininkin. Nytpä meinaan tiedämme, miten sinnekin pääsee.

2 kommenttia:

 1. Sinulle on haaste blogissani
  http://pienikeittiopariisissa.blogspot.fr/2014/04/haaste.html
  Mukavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Oonis. Kerkisin jo osallistumaan tähän haasteeseen ennen joulua, enkä kyllä millään keksi tähän hätään 11 uutta faktaa itsestäni :D. Mukavaa kevättä sinullekin!

   Poista