torstai 31. lokakuuta 2013

Suomi vs. Meksiko

Elämä on yllätyksiä ja mahdollisuuksia täynnä! En olisi koskaan kuvitellut, että seuraisin elämäni ensimmäistä maajoukkuetason futispeliä (soccer) livenä San Diegossa. Eilen pelattiin Qualcomm stadionilla Suomi-Meksiko ystävyyspeli ja kaikkien kymmenien tuhansien (?) vihreä, puna, valkoasuisten keskellä loisti yksi sinivalkoinen blondi, joka hurrasi meksikolaiset suohon (jep, jep).

Peliseurana minulla oli meksikolainen ystäväni, joka oli heti messissä pelistä kuullessaan. Emme kumpikaan seuraa socceria aktiivisesti, mutta live-peli on aina live-peli. Eikä tätä peliä oltu hinnalla pilattu. Ostimme halvimmat mahdolliset liput ($25), mutta paikkamme olivat aivan loistavat! Meidän takana istui joukko meksikolaisia pikkupoikia, joiden mielestä oli aivan huippua istua niin lähellä Suomi-fania. Suomi pelasi paremmin kuin olin kuvitellut ja pääsin hurraamaan aivan fiiliksissä KAHDELLE Suomi-maalille. Uudet meksikolaiset ystäväni hurrasivat sille, että minä hurrasin. Tunnelma oli siis hieman lämminhenkisempi kuin Suomi-Ruotsi lätkäottelussa... Kun osallistuin muiden mukana aaltoon, kommentoi joku takanani, että se oli meksikolaisten aalto. Ennen kuin kerkisin edes avata suutani, puolusti joku toinen siitä vierestä, että "She can do what ever she wants. She's the only Finland(ia) fan here, she can make the rules." Nih, ettäs tiedätte. En minä tosin ihan ainoa ollut. Näin illan aikana ainakin viisi muutakin suomalaista.Meksiko teki maalin. Huomaa ihanat pikkupojat taustalla!

Tänään olisi sitten Halloweenin vuoro. Kaapit ovat täynnä karkkia, mutta kuistin valo simahti. Kuistilla palava valo on yleensä merkki siitä, että trick-or-treattaajat ovat tervetulleita. Jos valoa ei saada kuntoon iltaan mennessä, voi ovella olla tänä iltana aika hiljaista. Siinä tapauksessa meidän ei tarvitsekaan ostaa karkkia seuraavaan pariin vuoteen... (Huom, tämä tarina on tosi. Kuistin valo meni rikki ihan ilman avustusta!)

Halloween-fiilikseni on muutenkin vähän hukassa, eikä minulla ole vielä edes asua hankittuna. Aikuinen nainen voi olla Halloweenina ihan mitä tahansa, kunhan sen eteen liittää sanan "sexy". Kaupat ovat pullollaan toinen toistaan paljastavampia ja pornahtavampia asuja. Minua ei kuitenkaan sytytä lähteä takapuoli paljaana baariin... Jos siis menen, on päälläni jotain huomattavasti tylsempää kuin sexy nurse tai sexy police officer -asu. Huomattavasti todennäköisempi vaihtoehto on kuitenkin kotisohvalle jämähtäminen. Eilinen peli-ilta tuntuu silmissä ja huomisellekin on luvassa navy-vaimojen naistenilta vanhan kaupungin Dia de los muertos-meiningeissä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti