tiistai 22. lokakuuta 2013

Sukka-asiaa ja muuta ihmettelyä

Tänään mieltäni hämmentää niinkin tärkeä maailmanpoliittinen seikka kuin sukat. Ei voi ymmärtää...

Miten voi olla mahdollista, että lähes kaikki sukkani hävisivät jonnekin New Hampshiren ja Kalifornian välille? Ja ne vähät jotka selvisivät tänne saakka, hukkuvat nyt yksi kerrallaan jonnekin pesukoneen ja kuivurin uumeniin. Lisäksi mietityttää, miksi puhdas pyykki on täynnä Phillin sukkia vaikkei hän ole ollut kotona yli viikkoon? Kaiveleekohan hän nyt siellä jossain vihreästä duffel-kassistaan läjäkaupalla minun sukkiani?

Toinen kummallinen sukkajuttu on urheilusukkien koko. Miten on mahdollista, että Phillin ja minun urheilusukat näyttävät pyykkiä lajitellessani täsmälleen samalta, vaikka Phillin kengät ovat puoli valtakuntaa minun kenkiäni isommat? Miksi urheilusukat myydään ainakin viiden koon haitarilla? Ja miten on mahdollista, että ne ovat silti aina ihan sopivan kokoiset?

Viimeiseksi vielä hassu juttu tämän päiväiseltä kauppareissulta: Olin jo suuntaamassa kassajonoon, kun kaupan taustamusiikki lakkasi ja kaittumista kuului: "Did you remember milk?" Hitsi, meinasi oikeasti maito unohtua! Onneksi muistuttivat. Ulkona sitten muistin, että kivennäisvesi jäi kuitenkin ostamatta. Olisivat nyt kuuluttaneet senkin. Pitääkö tässä maassa muistaa ja oivaltaa kaikki ihan itse :p?


Löydettiin yksi kadonnut sukka San Franciscosta! Onkohan ne kaikki tuolla?

2 kommenttia:

 1. Työkaveri kertoi kerran reissullaan löytäneensä paikan, johon kadonneet kynät ja parittomien sukkien toiset puoliskot joutuvat. Se on jossain Keski-Pohjanmaalla, peltojen keskellä menevällä soratiellä. Siellä oli tien laidassa kasa PARITTOMIA sukkia ja kuulakärkikyniä... -_-
  Onkohan teilläkin samanlainen paikka, jossain Nevadan autiomaassa? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä ne on siellä area 51:ssa! Eipäs tullutkaan aiemmin mieleen :).

   Poista