tiistai 29. lokakuuta 2013

Reaaliajassa

Minäpäs vietinkin tämän aamun Tampereella! Siis ainakin melkein. Koska kukaan ei ole vieläkään kehittänyt toimivaa teleportaatiosysteemiä, täytyy matkustelu hoitaa skypen videopuheluiden avulla. Mutta onhan sekin jo jotain, jos illan-, tai minun tapauksessani aamunvietto Tampere-San Diego akselilla onnistuu reaaliajassa, ilmeet ja eleet mukaanlukien. Ihanaa oli! Tämä uusi kymmenen tunnin aikaero on niin paljon helpompi kuin se vanha inhottava seitsemän.

Skypettelyn jälkeen suuntasin tietokoneeni kanssa kahvilaan nimeltä Cafe 976. Löysimme paikan yhdessä Phillin kanssa ja siitä tuli välittömästi uusi suosikkimme. Siksipä päätinkin nauttia lounaani Phill seuranani. Siis ainakin melkein. Kirjoitin Phillille sähköpostiviestin syömisen ohessa ja otsikoin sen "Lunch with Veera". Klikattuani lähetä, huomasin, että inboxiin oli ilmestynyt sähköposti Philliltä. Tämän lähemmäksi reaaliaikaista kommunikointia emme ole hetkeen päässeetkään! Täytyy tosin tarkentaa, että Phill kommentoi viestissään minun sunnuntaista sähköpostiani... Tämän päiväinen lounasviesti menee perille sitten joskus.

Päivän ainoa negatiivinen tekniikkakommentti lähtee työnhakusivustoille. Miksi, oi miksi haluatte minulta ansioluettelon ja saatekirjeen lisäksi sähköisen hakemuksen, jossa joudun toistamaan kaikki ne tiedot, jotka olen jo kertaalleen kirjannut ansioluettelooni? Turhauttavaa ja aikaavievää!

Rinnakkaistodellisuus tai mikä lie (Chicago)
2 kommenttia:

  1. Technologia on katevaa, kun voi kommunikoida reaaliajassa..... olet ihan oikeassa, lansirannikon aikaero on parempi Eurooppaan, mutta taalla kotimaan sisalla 4h (AK - east coast) on aivan mahdoton mikaan asian hoitamiseen. Vaikka olenkin jo treenaamassa 0500, niin en yleensa muista hoitaa mitaan east coast asioita ennen puolta paivaa, ja sitten toisella puolella maata on jo ilta.... oh well.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, muistinpas juuri, että en tänään(kään) muistanut vastata Floridasta tulleeseen soittopyyntöön... Ja nyt kävi ekan kerran niinkin, että jäi yksi hyvä tarjous käyttämättä, kun en tajunnut, että kaikki tajoukset päättyvät aina puoliltaöin itäistä aikaa.

      Poista