tiistai 1. lokakuuta 2013

Lappu luukulla

Herkullinen aamupala menetti osan viehätysvoimastaan aamun uutisia selaillessa. Niin siinä nyt todellakin kävi, että hallitus ja sen myötä puoli maata toistaiseksi "suljettu".

Meidän elämään tämä vaikuttaa usealla tasolla. Laivasto pysyy toki toiminnassa, mutta palkkashekit tulevat sitten joskus. Olemme kuitenkin onnekkaita emmekä elä palkkashekistä palkkashekkiin. Eli taloudellisesti tämä ei huoleta, ellei se sitten jatku kuukausitolkulla. Myös terveydenhuoltomme pitäisi olla ainakin toistaiseksi ja jollain tasolla turvattu.

Tällä hetkellä eniten huolettaa luonnonpuistojen kohtalo... Reissusuunnitelmamme menevät uudelleen mietintään, jos puistojen portit eivät aukea. Tosin, eihän luontoa voi sulkea :). Jos varsinaiset puistot ovat kiinni, etsimme luontoelämyksemme sitten vapailta markkinoita. Ripaus seikkailuhenkeä reppuun mukaan ja menoksi!

Seikkailuhengen lisäksi päätimme ruveta spontaaneiksi ja jäädä Chicagoon aamua viettämään. Myöhemmin tänään suuntaamme Kansasin sijasta hieman lähemmäksi Missourin osavaltioon moikkaamaan ystäväämme Jimmyä ja aloittamaan kaksipäiväisen Missouri-Kansas bbq-iloittelun. Phill on taas elävien kirjoissa ja nälkäinen kuin karhu!

Uutta arkkitehtuuria Chicagossa


4 kommenttia:

 1. Congress allekirjoitti lain, etta militaryn palkat maksetaan ajallaan. Toivottavasti tama govt closure ei kesta kovin kauaa, ja paasette National Park:iin.
  Chicagossa on muuten hyva breakfast paikka aivan Millenium Park:n vieressa, Wildberry Pancakes & Cafe.

  VastaaPoista
 2. Aaa, loistavaa, etta palkat tulee ajallaan! Luin juuri viimeisimpia uutisia, joiden mukaan yritys pitaa ainakin osa hallituksesta auki ei mennyt lapi... Mutta peukut pystyssa, etta jotain edistysta tapahtuu pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin toistaiseksi National Parks etc ovat kiinni, mutta toivottavasti taman illan debt ceiling keskustelu tuottaa tulosta .....
   Safe travels!

   Poista
 3. Taisi FB:n tullakin jo päivitys, sinulta Nina; mutta Terry sai sähköpostiviestin MyPay:stä jo viime viikolla, että ainakin eläkemaksut viivästyvät. :(

  VastaaPoista