lauantai 28. syyskuuta 2013

Strip trip Pittsburghiin


Pittsburghissa on kivaa! Täällä voisi syödä ja juoda vaikka viikon. Koska aikaa oli kuitenkin vain puolikas päivä, tehoilimme itsemme ähkyiksi ja jalat rakoille. Onneksi yksi meidän paljasjalkainen Pittsburghilais-ystävä antoi meille tehokkaan ja lyhyen must do-listan.

Strip district, ihan must! Kauppaa, baaria, kahvilaa ja kojua löytyi ihan joka lähtöön. Lounaan söimme kuuluisassa Primanti Bros ravintolassa, joka on kaukana tämän tytön mukavuusalueelta (ranskalaisia jokaisen voikkarin välissä, siis mitä?!?), mutta avomielisyys kannatti. Hyvää oli! 

Lounaan jälkeen ruokimme sielumme pop-taidemuseossa 


Keskellä meidän kuva, josta tuli osa ylempää kuvaa

Myöhemmin illalla suuntasimme Church Brew-ravintolaan, jonka olut- ja ruokavalikoima ylitti kaikki odotukset. Ravintola sijaitsee vanhassa kirkossa ja oli jo itsessään aikamoinen nähtävyys. Suosittelen lämpimästi!

"On the  eight day man created beer.."

Mahtava päivä vaikka ajomatka New Jerseysta Pittsburghiin ei mennytkään ihan putkeen. Kisu oli TODELLA onneton ja "itki" kuusi tuntia putkeen. Yritettiin pitää jopa pieni pet pit stop, mutta ei tehonnut.Yritä siinä nyt miellyttää sitten... Onneksi Kisu ei ole pitkävihainen ja tuntui unohtavan ajomatkan kärsimykset heti vapauteen päästyään.


Toivottavasti huomenna sujuu paremmin. Muuten edessä on pitkääkin pidempi ajomatka Chicagoon. Onneksi maisemat hellivät (ainakin tänään) silmiä.


Mutta nyt nukkumaan. Saimme loistavan viimetipan diilin keskustassa sijaitsevasta fancysta Westin-hotellista. Kyllä meidän nyt kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti