perjantai 27. syyskuuta 2013

Karavaani liikkeellä

Nyt kun meidän tetrispakatussa autossa on yksi matkustaja ja pari kassia lisää, voidaan todeta, että auto on TÄYNNÄ. Mutta pääasia, että se liikkuu vihdoin. Groton jäi taakse ja sijainti on tällä hetkellä Washington, New Jersey.

Täällä Phillin kotiseuduilla on tietenkin tullut vierailtua jo monen monituista kertaa. Tänne on aina kiva tulla, sillä heti ensimmäisestä vierailusta lähtien, olen ollut Phillin vanhempien luona kuin kotonani. Ja mikä parasta, Phillin vanhemmat (ja sisko ja Phill itse) ovat ihan mielettömiä kokkeja.

Kaupunkina, tai ehkä ennemminkin kyläpahasena, Washington, NJ ei ole kummoinenkaan. Muistan joskus muinoin kuvitelleeni, että New Jersey on New Yorkin lähiö. Pikkuhiljaa minulle selvisi, että New Jersey onkin oma osavaltionsa, jonka sisään mahtuu jos minkä näköistä maisemaa. New Jerseyn lempinimi on Garden State ja suuri osa osavaltiosta on yllätys, yllätys, peltojen ja farmien peittämää. Peltojen lisäksi tänne mahtuu muutamia isoja kaupunkeja, idyllisiä merenrantakaupunkeja (Jersey shore!), pieniä talopahasia, valtavia lukaaleita, Atlantic Cityn casinot ja tietenkin kattava ja toimiva junayhteys New York Cityyn. New Jersey on yksi kalleimmista osavaltioista elää ja asua, tästä kiitos jäätäville veroille.


Nämä kaksi kuvaa ovat vanhoja kuvia Thanks giving reissulta 2007

Lilbits puppy rakastui Phillin rapsutuksiin

Bucky sieti meitä, mutta inhosi Kisua. Kisua pelotti kaikki nelijalkaiset, yllättävää!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Seuraavaksi suuntana Pittsburgh, Pennsylvania (jonka kerran vampyyrin pelossa sekoitin Transylvaniaan. tästä ajatushäröstä saankin sitten kuulla ihan joka kerta Pennsylvaniassa käydessämme).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti