lauantai 21. syyskuuta 2013

Mystinen Mystic

Ilmapatjan jakaminen kissan kanssa on nyt vaihtunut hotellisängyn jakamiseen mieheni (ja kissan) kanssa. Muutos huomattavasti parempaan! Viimeistelin eilen siivoukset ja pakkasin auton tetristyylillä aivan täyteen (tuli isää ikävä). Sitten olikin aika suunnatta kohti etelää ja Connecticutia.

Ensimmäinen kokemus road tripista kissan kanssa oli yllättävän miellyttävä. Kisu maukui non-stoppina siihen asti, että pääsin motarille, mutta nukahti pian tasaiseen auton hurinaan ja pysyi aivan hiljaa ja rauhallisena perille asti. Hotellihuoneessa Kisu luimisteli ensi alkuun vieraille tuoksuille, mutta otti sitten paikan haltuun ja päätti, että kai tämä on parempi kuin se tyhjä koti. 

Kun Phill pääsi töistä, kävelimme söpöisän Mysticin keskustaan. Kaunis pieni kaupunki ja kaunis syyskesäinen ilta. Oli ihan lomafiilis! Ja lomafiiliksen kruunasi hyvä ruoka ja kurpitsaolut, meidän joka syksyinen lemppari. 

Tuntuu hassulta, että kurpitsat ja syyskukat ovat ilmestyneet joka toiseen ovenpieleen, kun itse elelen vielä ihan kesässä. Mutta hitsi, syksyhän nyt taitaa tosiaankin jo olla. Hyvällä säkällä saamme nauttia kauniista ruskasta ajellessamme Coloradon halki.

Kylttien kuvaaminen jatku...

Ja jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti