tiistai 10. syyskuuta 2013

Mukavuudenhaluinen muuttaja

Pesukone ja kuivuri ovat lojuneet nyt viikon käyttökelvottomina keskellä keittiön lattiaa. Pyykkikorin pullistelu vihjailee kovasti siihen suuntaan, että tänään on suunnattava viettämään laatuaikaa kolikkopesulassa. Mutta kun ei yhtään huvita!

Melkein hävettää myöntää kuinka mukavuudenhaluinen minusta on tullut. Ennen pesukoneen omistamista hoidin pyykkini aina taloyhtiöiden pesutuvissa tai kolikkopesuloissa. Portsmouthiin juuri muutettuamme pakkasin pyykit isoon (ja painavaan) kassiin ja KÄVELIN kolikkopesulaan. Ihan ilman ongelmia. Eli potku persuksille ja matkaan. RAV 4:n takakonttiin mahtuu aika paljon pyykkiä ja pesulasta löytyy jopa wifi ja telkkari.

Muuttoviikolla pitää muutenkin vähän hellittää mukavuudenhalustaan. Inhoan ruuan tuhlaamista, mutta en myöskään ajatellut pakata autoamme täyteen vajaita jauho- ja muropaketteja. Ainoa ratkaisu on siis syödä kaapit tyhjäksi. Luvassa on paljon muroja, puuroja ja munakkaita, ehkä jopa muffinseja. Ja loppuviikosta pitää varmaankin siirtyä noutoruokaan. Hyvä syy käydä vielä kerran läpi kaikki parhaat ruokapaikat. Keholtani pyydän anteeksi jo etukäteen. Lupaan tarjota sinulle jotain parempaa ensi viikolla. Kävisikö vaikka bbq?

Tämän viikon ohjelmaan kuuluu järjestelyä ja siivoamista. Yritän siivota etukäteen niin paljon kuin mahdollista, jotta pääsisimme matkaan mahdollisimman nopeasti tavaroiden pakkaamisen jälkeen. Kävin ostamassa eilen kunnon kotitikkaat, joilla tällainen tappikin yltää turvallisesti katonrajaan. Yritin ensin pestä kattotuulettimia baarijakkaralla keikkuen, mutta näin sitten sieluni silmin Phillin kauhistuneen katseen ja lupasin hiljaa mielessäni hankkia vähän turvallisemman vaihtoehdon. Äitikin on varmasti tyytyväinen tätä lukiessaan.

Mutta nyt pesulaan ja sitten roskiksia ja ikkuinoita pesemään. Syksyn vietto jatkuu täällä helleaallon merkeissä. Seuraavat kolme päivää pitäisi olla luvassa yli 30 asteen lämpötiloja. Se niistä kirpsakoista syyspäivistä...

Kiitos! Ilman varoitusta en olisikaan ymmärtänyt pysyä poissa pesukoneesta

1 kommentti:

  1. Hih, meilläkin on RAV4! Toinen auto on sitten Jeep Wrangler Sport. :)

    VastaaPoista