torstai 7. kesäkuuta 2018

Torstai 7.6.

Tänäänkin pärähtää heti viideltä. Phill torkuttaa ja minä olen taatusti hereillä. Nukahdan kuitenkin uudelleen ja nukun pari hetkeä kuuteen asti. Tänään ei ole aikaa aamutreeneille, sillä menen normivuorooni töihin jo puoli kahdeksaksi. Teen pikaiset aamutoimet, syön kananmunia, avocadoa ja omenan ja lähden töihin jota kuinkin ajoissa.

Töissä päivä alkaa jääkaapin sulatusoperaatiolla. Meillä on luokkahuoneessa pieni jääkaappi, jonka pakastinlokero on kerännyt kuukausien saatossa paksun jääkerroksen eikä työparini meinannut saada eilen illalla kaapin ovea enää kiinni. Lupasin tuoda mukanani kylmälaukun ja laittaa jääkaapin heti aamusta sulamaan. Muuten töissä ei tapahdu tänään mitään ihmeitä ja saattaa jopa olla viikon kiireettömin päivä. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja on juuri sopivan lämmin. Kesäkuussa, eli June gloomin aikaan, se ei ole mikään itsestäänselvyys. Vietän taukoni tänään ulkona rentoillen ja podcasteja kuunnellen.

Onpa ihana päästä lähtemään kotiin jo neljältä. Ihan siinäkin tapauksessa, että tänään ohjelmassa on siivousta. Vaikken siivoamisesta suuresti nautikaan, on puhdas koti aina hymyn paikka.

Phill on vielä töissä, joten päätän vaihtaa leggarit päälle ja helliä väsynyttä kroppaani joogalla. Kun olo alkaa olemaan sopivan zen, päättää Kisu murtautua takkaan ja tassutella sen jälkeen juuri pesemilläni lattioilla. Jahtaan kissan syliin ärräpäiden saattelemana ja pesen hyvin vastahankaisen kissan tassut. Sen jälkeen pesen kylpyhuoneen ja lattiat. Voi elämä! Jooga round 2 tulee entistäkin enemmän tarpeeseen.

Phill soittaa ja kertoo olevansa matkalla kotiin. Hyppään suihkuun, laitan pyykkikoneen päälle ja hoidan meille illallista pöytään. Mietimme viikonlopun puuhia ja suunnittelemme hetken heinäkuun minilomaamme. Saamme viettää tänäkin vuonna hääpäiväämme yhdessä. Aika luksusta!

Joku oli parkeerannut dinosauruksensa kouluun tullessaan.

Huomenna on edessä todella kiireinen ja pitkä päivä, mutta ennen kaikkea perjantai. Torstai on toivoa täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti