lauantai 9. kesäkuuta 2018

Lauantai 9.6.

Community collegen lukukausi loppui viikko sitten ja uusi alkaa vasta ensi viikolla, joten tänään saan nukkua. Tai siis saisin. Herään ensimmäisen kerran joskus viideltä ja torkun seitsemään asti. Olo on kuitenkin suht levännyt.

Aloitan päivän tällä treenillä. Monien tämän viikkoisten treenieni lailla tämäkään ei kestä kahtakymmentä minuuttia kauempaa, mutta kyllä tuntuu! Ja kyllä herää. Huomenta!

Treenin jälkeen käyn suihkussa, siistin kotia ja syön kourallisen pähkinöitä ja greipin. On oikeasti jo nälkä, mutta aikomukseni on syödä varsinainen aamupala yhdessä Phillin kanssa.

Käyn viemässä roskat ja totean, että tästä on tulossa kuuma päivä. June gloom taitaa olla jo ohi. Possu nauttii avoimesta ikkunasta ja lintujen bongailusta ja minä selailen nettiä piparminttuteetä hörppien. Rauhalliset viikonloppuaamut ovat parasta.

Phill tulee kotiin puoli kymmeneltä aamupalan kanssa. Muista Dos Palmas, jos haluat täydellisen aamupalavoikkarin ja satut olemaan Normal Heightsin hoodeilla San Diegossa.

Aamupalan jälkeen otamme Uberin satamaan Waterfront Parkiin. Puistossa järjestetään tänä viikonloppuna taidefestivaalit. Kierrämme kaikki kojut ja löydämme uusia kivoja printtejä seiniämme koristamaan. Lopuksi eksymme juoma-alueelle ja juomme lasilliset viiniä.


Taidefestareiden jälkeen arvomme hetken, mitä tekisimme seuraavaksi. Päätämme lähteä Mission Valleyn ostoskeskukseen syömään ja elokuviin. Syömme Tender Greenissä salaatit ja käymme katsomassa Deadpool kakkosen. Elokuvan jälkeen käymme mittauttamassa nimettömämme, sillä aiomme hankkia itsellemme/toisillimme silikonsormukset. Phill menetti pari kuukautta sitten melkein sormensa sormuksesta aiheutuneessa työtapaturmassa ja minäkin olen haikaillut jo pitkään saliystävällisen sormuksen perään. Piipahdan myöskin pikaisesti Nordstrom rack kaupassa ja löydän iteselleni valkoisen perustopin ja Nike:n kevyen pitkähihaisen.

San Diegon ostoskeskuksista lähes kaikki ovat tällaisia ulko-ostoskeskuksia

Sitten onkin ottaa taas Uber alle ja suunnata downtowniin. Tapaamme ystäväpariskuntamme Werewolf -ravintolassa ja päätämme pitää black bean burger maistiaiset. Ensin syömme puoliksi papuburgerin Werewolfissa ja sitten parin korttelin päässä sijaitsevassa Neighborhood -ravintolassa. Tehtävämme on selvittää, kumman ravintolan burger on parempi. Werewolf voittaa, mutta kummatkin ovat hyviä. Burgereiden päälle innostumme kokeilemaan vuokrattavia sähköpotkulautoja (joita ei siis tarvitse liikuttaa potkimalla) ja toteamme niiden olevan yllättävän nopeita. Selviämme ilman ihmisvahinkoja, mutta minulla hajoaa ihan normisti kävelessä sandaali. Konkkaan lopun matkaa kuin hevonen, sillä downtownin kadut eivät houkuta paljain jaloin kävelemiseen.


Saamme ystäviltämme kyydin kotiin ja ovella odottaa kaksi nälkäistä kissaa. Katselemme jakson Brooklyn 99 -sarjaa, kunnes Phill nukahtaa töissä vietetyn yön sekä aktiivisen päivän väsyttämänä sohvalle. Minuakin alkaa jo väsyttämään, mutten raaski mennä ihan vielä nukkumaan. Haluan nauttia vielä hetken tästä ihanasta vapaasta lauantaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti